Σε κρύπτη στο ΙΧ τους φυλούσαν τα κλεμμένα χρυσαφικά οι απατεώνες

Σε κρύπτη στο ΙΧ τους φυλούσαν τα κλεμμένα χρυσαφικά οι απατεώνες

Η συμμορία των τεσσάρων Ρουμάνων δρούσε στην περιοχή της Κοζάνης

Σε κρύπτη στο ΙΧ τους φυλούσαν τα κλεμμένα χρυσαφικά οι απατεώνες
Οι ερωτήσεις που έκαναν σε μια 65χρονη γυναίκα δυο Ρουμάνες 
οι οποίες είχαν δήθεν χάσει τον δρόμο για τον προορισμό τους, ήταν παραπλανητικές. Σκοπό είχαν να της αποσπάσουν την προσοχή, ώστε να βρουν την ευκαιρία να της κλέψουν μια χρυσή αλυσίδα και ένα χρυσό σταυρό!

Οι αλλοδαπές δράστιδες ηλικίας 32 και 40 χρόνων βγήκαν τρέχοντας από το σπίτι της 65χρονης στην κοινότητα Κοντοβούνι της Κοζάνης και μπήκαν σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, όπου τις περίμεναν οι ομοεθνείς συνεργοί τους, ένας 32χρονος και ένας 40χρονος με τους οποίους διέφυγαν με κατεύθυνση προς την Κοζάνη.

Κλείσιμο
Το θύμα ειδοποίησε την Αστυνομία και αμέσως ξεκίνησαν έρευνες. Σε λίγη ώρα, το αυτοκίνητο εντοπίστηκε από άνδρες της Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Σερβίων και οι επιβάτες συνελήφθησαν. Μέσα σε μια ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη του Ι.Χ., το οποίο κατασχέθηκε, βρέθηκαν τα κλεμμένα κοσμήματα που αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια τους.

Μαζί με αυτά, όμως, ήταν κρυμμένα και διάφορα άλλα κοσμήματα που η Ασφάλεια ερευνά από πού και πότε τα έκλεψαν τα δυο ζευγάρια, τα οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης με την κατηγορία της κλοπής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης