Κως: Ανήλικος αλλοδαπός έκλεψε σκάφος για να πάει στην Τουρκία

Κως: Ανήλικος αλλοδαπός έκλεψε σκάφος για να πάει στην Τουρκία

Είχε συλληφθεί στο παρελθόν για παράνομη διακίνηση μεταναστών - Προηγουμένως είχε βυθίσει άλλο σκάφος και είχε κλέψει ακόμα ένα

Κως: Ανήλικος αλλοδαπός έκλεψε σκάφος για να πάει στην Τουρκία
Τεράστιες ζημιές στον εξοπλισμό του Ναυτικού Ομίλου Κω προκάλεσε ένας ανήλικος αλλοδαπός που είχε συλληφθεί στο παρελθόν για μεταφορά παράτυπων μεταναστών, στην προσπάθειά του να κλέψει ένα σκάφος και να πάει με αυτό στην Τουρκία! Πριν τον προλάβει πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού, είχε… βυθίσει ένα και είχε κλέψει ένα άλλο!

Ο 17χρονος δράστης τρύπωσε νωρίς το πρωί της Κυριακής στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου στην παραθαλάσσια περιοχή της Λάμπης και αρχικά προσπάθησε να φύγει με ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος τύπου topper. Όμως, δεν κατάφερε να χειριστεί το μεγάλο μέγεθός του και, από τους αδέξιους χειρισμούς του, το σκάφος ανατράπηκε μέσα στη θάλασσα! Όμως, ο ανήλικος δεν το έβαλε κάτω.

Έσυρε με τρέιλερ στη θάλασσα ένα εκπαιδευτικό σκάφος τύπου Laser 4,7 αξίας 7.000 ευρώ και ξεκίνησε με κατεύθυνση προς την Τουρκία! Όμως, πριν φτάσει στα ελληνοτουρκικά σύνορα εντοπίστηκε από το πλήρωμα του πλοίου «Αντωνίου» του Πολεμικού Ναυτικού, υποβλήθηκε σε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι είχε κλέψει το σκάφος. Αμέσως έφτασε περιπολικό σκάφος του Λιμενικού που τον παρέλαβε και τον οδήγησε στα κρατητήρια. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης