Νεαροί ρήμαζαν περίπτερα και ψιλικατζίδικα στις Σέρρες

Νεαροί ρήμαζαν περίπτερα και ψιλικατζίδικα στις Σέρρες

Μέσα σε δυο μήνες ξάφρισαν μετρητά και εμπορεύματα αξίας άνω των 25.500 ευρώ τα μέλη μιας σπείρας «θεριακλήδων» νεαρών

Νεαροί ρήμαζαν περίπτερα και ψιλικατζίδικα στις Σέρρες
Μέσα σε δυο μήνες ξάφρισαν μετρητά και εμπορεύματα αξίας άνω των 25.500 ευρώ τα μέλη μιας σπείρας «θεριακλήδων» νεαρών που χτυπούσαν περίπτερα και ψιλικατζίδικα στην ευρύτερη περιοχή των Σερρών. Μεταξύ αυτών ήταν και ανήλικοι με παρελθόν στις κλοπές. Ως τώρα, εξιχνιάστηκαν πέντε διαρρήξεις αλλά οι έρευνες συνεχίζονται για τυχόν άλλες.

«Αρχηγοί» της επταμελούς συμμορίας ήταν ένας 27χρονος και ένας 23χρονος, οι οποίοι φύλαγαν τη λεία από τις διαρρήξεις σε δικό τους χώρο και την μεταπωλούσαν όταν έβρισκαν αγοραστές. Μάλιστα, ο 23χρονος είναι σεσημασμένος για παρόμοια αδικήματα, όπως και ένας 16χρονος, ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα των νεαρών κακοποιών.

Το δίμηνο Σεπτεμβρίου– Οκτώβριου, η σπείρα είχε διαρρήξει τέσσερα περίπτερα και ένα κατάστημα ψιλικών και είχε αρπάξει συνολικά 700 ευρώ, ένα laptop, μπουκάλια με οινοπνευματώδη ποτά, πλήθος κούτες με τσιγάρα και καπνό και στιγμιαία λαχεία. Αρκετά από αυτά, βρέθηκαν στο χώρο όπου τα έκρυβαν και αποδόθηκαν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους. Οι επτά νεαροί δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης