Αλλοδαποί πίσω από επτά διαρρήξεις στην Κατερίνη

Αλλοδαποί πίσω από επτά διαρρήξεις στην Κατερίνη

Παλιές, αλλά όχι ξεχασμένες, ήταν επτά διαρρήξεις σε διαμερίσματα της Κατερίνης που εξιχνίασαν οι αστυνομικοί της τοπικής Ασφάλειας

Αλλοδαποί πίσω από επτά διαρρήξεις στην Κατερίνη
Παλιές, αλλά όχι ξεχασμένες, ήταν επτά διαρρήξεις σε διαμερίσματα της Κατερίνης που εξιχνίασαν οι αστυνομικοί της τοπικής Ασφάλειας. Ωστόσο, τα ίχνη των αλλοδαπών δραστών που έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για κλοπές, δεν έχουν εντοπιστεί ακόμη.

Το modus operandi των δραστών, που συνήθιζαν να σπάζουν τον «αφαλό» της κλειδαριάς, ήταν αυτό που οδήγησε στην εξιχνίαση των διαρρήξεεων οι οποίες είχαν γίνει από τον περασμένο Δεκέμβριο ως φέτος το Μάρτιο. Ως δράστες ταυτοποιήθηκαν δυο Γεωργιανοί ηλικίας 24 και 28 χρόνων και ένας 34χρονος Ουκρανός, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

Άλλος ένας 43χρονος Γεωργιανός κατηγορείται για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος αφού, όπως αποδείχθηκε, είχε αγοράσει από τους διαρρήκτες ένα κινητό που είχε κλαπεί τον Φεβρουάριο από το σπίτι ενός 38χρονου. Η λεία των επτά διαρρήξεων ήταν μετρητά, χρυσαφικά, υπολογιστές, φωτογραφικές μηχανές και κινητά που η αξία τους ξεπερνά τα 25.000 ευρώ. Οι έρευνες συνεχίζονται για την πλήρη διαλεύκανση της δράσης της σπείρας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης