Έπιασαν τον «εισπράκτορα» σπείρας απατεώνων στην Κομοτηνή

Έπιασαν τον «εισπράκτορα» σπείρας απατεώνων στην Κομοτηνή

Την άκρη του νήματος βρήκαν οι άνδρες της Ασφάλειας Κομοτηνής για την πλήρη εξάρθρωση μιας σπείρας αδίστακτων απατεώνων

Έπιασαν τον «εισπράκτορα» σπείρας απατεώνων στην Κομοτηνή
Την άκρη του νήματος βρήκαν οι άνδρες της Ασφάλειας Κομοτηνής για την πλήρη εξάρθρωση μιας σπείρας αδίστακτων απατεώνων, οι οποίοι έπειθαν ηλικιωμένους να τους δώσουν μεγάλα χρηματικά ποσά με το πρόσχημα της εγγύησης για να αφεθούν ελεύθερα τα παιδιά τους, που δήθεν είχαν προκαλέσει σοβαρό τροχαίο.

Μια 68χρονη με την οποία επικοινώνησε τηλεφωνικά ένας άγνωστος και της ζήτησε 1.000 ευρώ για να αποφύγει τη φυλακή ο γιος της, οδήγησε τους αστυνομικούς στη σύλληψη του 30χρονου Έλληνα «εισπράκτορα» ο οποίος πήγε να παραλάβει τα χρήματα. Το ποσό βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στη γυναίκα, ενώ ο ίδιος παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης που του απήγγειλε κατηγορία για απάτες.

Την ίδια ώρα, αναζητούνται ακόμη δυο συνεργοί του τα στοιχεία ταυτότητας των οποίων δεν είναι ακόμη γνωστά. Όπως διαπιστώθηκε, τον τελευταίο μήνα είχαν εξαπατήσει ακόμη τέσσερις γυναίκες ηλικίας 75 ως 85 χρόνων στην Κομοτηνή και την Αλεξανδρούπολη και καρπώθηκαν συνολικά 7.500 ευρώ, ενώ αποπειράθηκαν να εξαπατήσουν άλλους 12 ηλικιωμένους στην Κομοτηνή αλλά εκείνοι δεν «τσίμπησαν» το δόλωμα!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης