Θερμοκήπιο έκρυβε 65 δενδρύλλια και 38 κιλά χασίς!

Θερμοκήπιο έκρυβε 65 δενδρύλλια και 38 κιλά χασίς!

Μητέρα και γιος έκαναν συστηματικά παραγωγή... χασίς με τη μεγάλη φυτεία που καλλιεργούσαν μέσα σε θερμοκήπιο 

Θερμοκήπιο έκρυβε 65 δενδρύλλια και 38 κιλά χασίς!
Μητέρα και γιος έκαναν συστηματικά παραγωγή... χασίς με τη μεγάλη φυτεία που καλλιεργούσαν μέσα σε θερμοκήπιο στην αυλή του σπιτιού τους σε περιοχή της Ημαθίας. Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Βέροιας επενέβησαν πριν «σπρώξουν» στην αγορά πάνω από 38 κιλά κάνναβης!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο εκπαιδευμένος σκύλος που ανέλαβε να κάνει έρευνα στον χώρο που χρησιμοποιούσε στην ίδια περιοχή ένας 36χρονος, ανακάλυψε μια συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης. Ο κάτοχός της συνελήφθη και αποκάλυψε ότι είχε αγοράσει το χασίς από έναν 43χρονο, με αποτέλεσμα να οργανωθεί αμέσως νέα έρευνα στην κατοικία του προμηθευτή.

Ο ίδιος έλειπε και αναζητείται, αλλά βρέθηκε με χειροπέδες η 66χρονη μητέρα του, καθώς μέσα στο θερμοκήπιο στην αυλή τους βρέθηκαν 37 κιλά και 700 γραμμάρια ημιαποξηραμένων δενδρυλλίων και άλλα 65 φυτά κάνναβης τα οποία καλλιεργούσε ο 43χρονος γιος της! Μάλιστα, στο σπίτι τους βρέθηκαν και τρία γυάλινα βάζα που είχαν μέσα 179 γραμμάρια χασίς σε μορφή «φούντας» και 196 σπόρους κάνναβης. Η μητέρα και ο αγοραστής των ναρκωτικών παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης