Ανήλικος συμμετείχε σε ληστεία καταστήματος στην Ορεστιάδα

Ανήλικος συμμετείχε σε ληστεία καταστήματος στην Ορεστιάδα

Ακολουθούσε τα βήματα του πεπειραμένου 18χρονου συνεργού του - Οι δυο τους εισέβαλαν σε μαγαζί και ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη με την απειλή μαχαιριού για να αρπάξουν τελικά... 20 ευρώ

Ανήλικος συμμετείχε σε ληστεία καταστήματος στην Ορεστιάδα
Τα βήματα του 18χρονου συνεργού του, που έχει απασχολήσει επανειλημμένα την Αστυνομία για ληστεία και διακεκριμένες κλοπές, ακολουθούσε ένα ανήλικο αγόρι μόλις 15 χρόνων που συμμετείχε μαζί με τον «δάσκαλό» του στη ληστεία ενός καταστήματος στην Ορεστιάδα!

Οι δυο τους εισέβαλαν στο μαγαζί το απόγευμα της Τετάρτης, ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη με την απειλή μαχαιριού και άρπαξαν μέσα από την ταμειακή μηχανή όσα χρήματα υπήρχαν, όλα κι όλα... 20 ευρώ!

Αμέσως μετά, το έβαλαν στα πόδια και προσπάθησαν να εξαφανιστούν, αλλά εντοπίστηκαν άμεσα από τις έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας.

Κλείσιμο
Οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας που άσκησε και στους δυο δίωξη για ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων και άφησε ελεύθερο τον 15χρονο λόγω της μικρής του ηλικίας. Οι αστυνομικοί, όμως, σχηματίζουν δικογραφία σε βάρος των γονέων του για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης