Λουτράκι: Λήστευαν και εκβίαζαν ηλικιωμένο και έκλεβαν μηχανές

Λουτράκι: Λήστευαν και εκβίαζαν ηλικιωμένο και έκλεβαν μηχανές

Τέσσερις νεαροί, μεταξύ τους και μια ανήλικη, συνελήφθησαν από την αστυνομία

Λουτράκι: Λήστευαν και εκβίαζαν ηλικιωμένο και έκλεβαν μηχανές
Την Τρίτη λήστεψαν έναν ηλικιωμένο και την επομένη τον... εκβίαζαν για να τους δώσει και άλλα χρήματα! Ο λόγος για τέσσερις νεαρούς, μεταξύ των οποίων μια ανήλικη κοπέλα, που συνελήφθησαν στο Λουτράκι και αποδείχθηκε ότι εκτός από αυτά έκλεβαν και μοτοσικλέτες.

Το 71χρονο θύμα άνοιξε το δρόμο για την εξάρθρωση της σπείρας, όταν κατήγγειλε τους δράστες για όσα του έκαναν δυο συνεχόμενες ημέρες. Οι άνδρες του τοπικού τμήματος εντόπισαν τους δύο 18χρονους και την ανήλικη και τους συνέλαβαν με μια αιφνιδιαστική επιχείρηση, ενώ αναζητούν ακόμη έναν 22χρονο που κατηγορείται για κλοπές μαζί με τα δυο αγόρια.

Στην αποθήκη του σπιτιού του βρέθηκαν μία από τις τέσσερις μοτοσικλέτες που είχαν κλέψει από τις 27 Οκτωβρίου στο Λουτράκι, αλλά και άλλα επτά δίκυκλα και πλήθος εξαρτήματα που δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη από πού έχουν κλαπεί. Η έρευνα συνεχίζεται, ενώ οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου, ο οποίος τους άσκησε δίωξη για κλοπή και εκβίαση και τους παρέπεμψε να απολογηθούν στον ανακριτή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης