Κύπρος: Συνελήφθη ο δράστης του τριπλού φόνου στη Λεμεσό

Κύπρος: Συνελήφθη ο δράστης του τριπλού φόνου στη Λεμεσό

Τη περασμένη Τρίτη σκότωσε με κουζινομάχαιρο τρεις νεαρούς - Κρυβόταν με τη βοήθεια φίλων του σε διάφορα χωριά στην ορεινή περιοχή της Λεμεσού

Κύπρος: Συνελήφθη ο δράστης του τριπλού φόνου στη Λεμεσό
Συνελήφθη πριν λίγο ο καταζητούμενος Χρήστος Θωμά, ο οποίος τη περασμένη Τρίτη σκότωσε με κουζινομάχαιρο τρεις νεαρούς στη Λεμεσό της Κύπρου. Ο Θώμα μετά τον τριπλό φόνο κρυβόταν με τη βοήθεια φίλων του σε διάφορα χωριά στην ορεινή περιοχή της Λεμεσού. 

Η αστυνομία είχε πληροφορίες για τις κινήσεις του αλλά επειδή άλλαζε συνεχώς τοποθεσίες δεν μπορούσε να τον εντοπίσει. Πριν λίγη ώρα στήθηκε επιχείρηση στο χωριό Λάνια όπου κρυβόταν ο 31 χρονος Θωμά, ο οποίος αναγκάστηκε να παραδοθεί. 

Ο πατέρας του έχει ήδη προφυλακιστεί καθώς σύμφωνα με μαρτυρίες βρισκόταν στο τόπο του τριπλού εγκλήματος και στη συνέχεια προσπάθησε να αποκρύψει στοιχεία καθαρίζοντας το μαχαίρι με το οποίο διαπράχθηκε το έγκλημα.

Κλείσιμο
Σήμερα κηδεύτηκε το ένα από τα θύματα, ο Αιμίλιος Μιλτιάδους, ενώ παρουσιάστηκε πρόβλημα με την ταφή των αδελφών Παράσχου και Κώστα Ντορζή, αφού το νεκροταφείου του Δήμου Ζακακκίου αρνήθηκε τη τέλεση της κηδείας επειδή δεν ήταν μέλη της ενορίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης