Φήκη Τρικάλων: 88χρονη έκανε τη μάγισσα που «γιάτρευε» τα θύματά της

Φήκη Τρικάλων: 88χρονη έκανε τη μάγισσα που «γιάτρευε» τα θύματά της

Ζήτησε 500 ευρώ από δύο αστυνομικούς που την παγίδευσαν και την συνέλαβαν

Φήκη Τρικάλων: 88χρονη έκανε τη μάγισσα που «γιάτρευε» τα θύματά της
«Τσουχτερές» αμοιβές εισέπραττε από τα αφελή θύματά της που πίστευαν ότι μπορούσε να τους λύσει όλα τα προβλήματα και να «δει» το μέλλον τους, μια ηλικιωμένη που παρίστανε τη... μάγισσα στην κοινότητα Φήκη του Δήμου Πύλης Τρικάλων. Την δική της μοίρα, όμως, δεν της την έδειξε η κρυστάλλινη σφαίρα!

Μετά από καταγγελίες πολιτών που εξαπάτησε η 88χρονη με διάφορα γιατροσόφια και μαντζούνια, κυρίως για την επίλυση θεμάτων υγείας, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Τρικάλων αποφάσισαν να την παγιδεύσουν. Δυο γυναίκες αστυνομικοί την επισκέφθηκαν στην μονοκατοικία της και ζήτησαν να τους βρει λύση για ένα ιατρικό πρόβλημα.

Η ηλικιωμένη ζήτησε ως αμοιβή 500 ευρώ και δέχθηκε ως προκαταβολή 100 ευρώ που είχαν προσημειώσει οι δυο «πελάτισσες». Μόλις τα πήρε, όμως, την συνέλαβαν και την οδήγησαν στην Ασφάλεια όπου σχηματίζεται δικογραφία για απάτη σε βάρος της και θα παραπεμφθεί στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων. Οι αστυνομικοί έχουν βρει τους τραπεζικούς λογαριασμούς της 88χρονης και τους «ξεσκονίζουν» για να εξακριβώσουν τον ακριβή αριθμό των θυμάτων της.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης