Κοζάνη: Χούλιγκαν έκαψαν σπίτι και τραυμάτισαν τον ένοικο!

Κοζάνη: Χούλιγκαν έκαψαν σπίτι και τραυμάτισαν τον ένοικο!

Από τις φωτοβολίδες που εκτόξευσαν προκάλεσαν πυρκαγιά σε ένα σπίτι και τον τραυματισμό του 38χρονου ενοίκου του

Κοζάνη: Χούλιγκαν έκαψαν σπίτι και τραυμάτισαν τον ένοικο!
Τρεις από τους χούλιγκαν που έκαναν άνω- κάτω την Κοζάνη όταν συνεπλάκησαν τα ξημερώματα της Κυριακής οδηγούνται με βαριές κατηγορίες στην δικαιοσύνη καθώς, μεταξύ άλλων, από τις φωτοβολίδες που εκτόξευσαν προκάλεσαν πυρκαγιά σε ένα σπίτι και τον τραυματισμό του 38χρονου ενοίκου του!

Οι συμπλοκές μεταξύ των οπαδών του ΠΑΟΚ και του Άρη ξέσπασαν όταν βρέθηκαν αντιμέτωπες δυο ομάδες των 30 και 20 ατόμων αντίστοιχα οπλισμένοι με ξύλινα κοντάρια, σιδερολοστούς και άλλα αντικείμενα. Κατά την διάρκεια της οδομαχίας με τη χρήση φωτοβολίδων και κροτίδων, την «πλήρωσε» ο 38χρονος που λίγο έλειψε να ΄χάσει τη ζωή του όταν οι φλόγες τύλιξαν το σπίτι του!

Με την επέμβαση ανδρών της Ασφαλείας και της Ο.Π.Κ.Ε., οι συμπλοκές πήραν τέλος και  από το σημείο όπου εκτυλίχθηκαν περισυνελέγησαν τέσσερις σιδερολοστοί, τρεις λοστοί από αλουμίνιο, ένα... σκουπόξυλο, τρία κράνη, τμήματα τριών φωτοβολίδων και υπολείμματα από μια άγνωστη εκρηκτική ύλη. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τρεις νεαρούς Έλληνες ηλικίας 24, 30 και 25 χρόνων που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης με κατηγορίες κατά περίπτωση για παράβαση του νόμου περί όπλων, έκρηξη και διατάραξη κοινής ειρήνης.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης