Πακιστανοί είχαν χιλιάδες λαθραία πακέτα τσιγάρων

Πακιστανοί είχαν χιλιάδες λαθραία πακέτα τσιγάρων

Δεν πρόλαβαν να «σπρώξουν» στην αγορά της Πτολεμαΐδας τα χιλιάδες λαθραία πακέτα τσιγάρων που είχαν αγοράσει από έναν ομοεθνή τους,

Πακιστανοί είχαν χιλιάδες λαθραία πακέτα τσιγάρων
Δεν πρόλαβαν να «σπρώξουν» στην αγορά της Πτολεμαΐδας τα χιλιάδες λαθραία πακέτα τσιγάρων που είχαν αγοράσει από έναν ομοεθνή τους, δυο Πακιστανοί λαθρέμποροι. Η αιφνιδιαστική έρευνα των ανδρών της Ασφαλείας αποκάλυψε το παράνομο εμπόρευμα και τους έφερε στο κατώφλι του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Η αξιοποίηση των πληροφοριών οδήγησε τους αστυνομικούς στα σπίτια των δυο αλλοδαπών, όπου βρέθηκαν συνολικά 2.564 πακέτα τσιγάρων και 38 συσκευασίες καπνού των 50 γραμμαρίων χωρίς την ενδεικτική ταινία του φόρου κατανάλωσης. Τα λαθραία προϊόντα εστάλησαν στο αρμόδιο Τελωνείο για να υπολογιστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι, ενώ κατασχέθηκαν και 580 ευρώ που προέρχονταν από την πώλησή τους. 

*** Ποσότητα λαθραίου καπνού βάρους 717 γραμμαρίων είχε στην κατοχή του ένας 38χρονος Αλβανός που συνελήφθη στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κυπαρισσίας.

Κλείσιμο
*** Στη Λάρισα συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας 37χρονος Αλβανός, όταν βρέθηκε στην κατοχή του μια νάιλον συσκευασία με χύμα αφορολόγητο καπνό βάρους 206 γραμμαρίων και κατασχέθηκε. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας και ο καπνός εστάλη στο Τελωνείο της πόλης για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης