Σέρρες: Συνελήφθη ο «ποντικός» των ταξί

Σέρρες: Συνελήφθη ο «ποντικός» των ταξί

Έσπαζε τα τζάμια και άρπαζε ότι έβρισκε μέσα – Στην έβδομη απόπειρά του έγινε αντιληπτός και εντοπίστηκε από την αστυνομία

Σέρρες: Συνελήφθη ο «ποντικός» των ταξί
Εφιάλτης είχε γίνει τους τελευταίους μήνες για τους ιδιοκτήτες των ταξί, κυρίως, αλλά και των Ι.Χ. αυτοκινήτων ένας άγνωστος «ποντικός» που έσπαζε τα τζάμια και άρπαζε ό,τι πολύτιμο έβρισκε μέσα. Από τον περασμένο Αύγουστο, είχε διαρρήξει με αυτόν τον τρόπο τουλάχιστον έξι οχήματα.

Ωστόσο, στην έβδομη απόπειρά του βρέθηκε με χειροπέδες. Η 48χρονη ιδιοκτήτρια ενός σταθμευμένου οχήματος τον είδε να σπάζει το παράθυρο, να αρπάζει από μέσα μία χρυσή αλυσίδα αξίας 100 ευρώ και να το βάζει στα πόδια. Η γυναίκα έδωσε την περιγραφή του στους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και ξεκίνησαν αναζητήσεις με αποτέλεσμα να εντοπιστεί λίγες ώρες αργότερα και να συλληφθεί.

Στην Ασφάλεια όπου προσήχθη ο 30χρονος Έλληνας, ομολόγησε ότι με την ίδια μεθοδολογία είχε διαρρήξει πέντε ταξί και ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο και είχε αρπάξει συνολικά  510 ευρώ, χρυσαφικά αξίας 150 ευρώ και τρία κινητά. Μάλιστα, είχε συλληφθεί και στο παρελθόν για παρόμοιες κλοπές. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για την διαλεύκανση και άλλων κλοπών που ενδεχομένως έχει διαπράξει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης