Καταδίωξη και σύλληψη Αλβανού με 141 κιλά χασίς

Καταδίωξη και σύλληψη Αλβανού με 141 κιλά χασίς

Ο 46χρονος Αλβανός αγνόησε το σήμα που του έκαναν οι αστυνομικοί να σταματήσει για έλεγχο στην περιοχή του Αμπελώνα και πάτησε το γκάζι - Ακολούθησε καταδίωξη, κατά τη διάρκεια της οποίας οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. εγκλώβισαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο

Κοζάνη: «Φρουτάκια» σε μαγαζί χωρίς άδεια λειτουργίας
Στο κενό έπεσε άλλη μια προσπάθεια των αλβανικών καρτέλ να εισάγουν στην Ελλάδα μεγάλη ποσότητα χασίς, χάρη στην ετοιμότητα των ελληνικών αστυνομικών υπηρεσιών. Χρειάστηκε, όμως, να καταδιωχθεί το αυτοκίνητο του μεταφορέα που εντοπίστηκε στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας.

Ο 46χρονος Αλβανός αγνόησε το σήμα που του έκαναν οι αστυνομικοί να σταματήσει για έλεγχο στην περιοχή του Αμπελώνα και πάτησε το γκάζι. Ακολούθησε καταδίωξη, κατά τη διάρκεια της οποίας οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. εγκλώβισαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο, το ακινητοποίησαν και του πέρασαν χειροπέδες. Στο πορτ μπαγκάζ βρέθηκαν 130 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 141 κιλών και 184 γραμμαρίων!

Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν μαζί με το αυτοκίνητο και το κινητό του 46χρονου αλλοδαπού, ο οποίος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας και του ασκήθηκε δίωξη για εισαγωγή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών στην ελληνική επικράτεια και απείθεια.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης