«Πυροβολούσαν έξω από το σπίτι μας για εκφοβισμό», αποκαλύπτει ο πατέρας της 20χρονης κωφάλαλης

«Πυροβολούσαν έξω από το σπίτι μας για εκφοβισμό», αποκαλύπτει ο πατέρας της 20χρονης κωφάλαλης

«Το παιδί μου δεν μπορεί να συνέλθει από το φρικτό εφιάλτη που έζησε», εξομολογείται ο πατέρας της Ειρήνης αποκλειστικά στο protothema.gr

«Πυροβολούσαν έξω από το σπίτι μας για εκφοβισμό», αποκαλύπτει ο πατέρας της 20χρονης κωφάλαλης
Νέες αποκαλύψεις που αφορούν στην υπόθεση της 20χρονης Ειρήνης, της κωφάλαλης κοπέλας που πριν περίπου δύο μήνες έπεσε θύμα βιασμού τριών αντρών στον Ασπρόπυργο (μετά τη φρικτή πράξη τους δε δίστασαν να την λιθοβολήσουν για να μην τους μαρτυρήσει) έρχονται στο φως της δημοσιότητας. 

Η Ειρήνη που βρήκε δύναμη να φτάσει μέχρι το σπίτι της μετά από αυτό που της συνέβη με νοήματα κραυγές άναρθρες και τρόμο στα μάτια προσπάθησε να μεταφέρει στους γονείς της το τραγικό συμβάν.

Λίγο αργότερα στο νοσοκομείο όπου οι γονείς και τα αδέλφια της θα τη μετέφεραν εσπευσμένα θα διαπιστωνόταν ότι το κορίτσι είχε πέσει θύμα βιασμού.


Κλείσιμο


Οι γονείς της χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους. Ο πατέρας της είναι αποφασισμένος να πάει στην αστυνομία και να καταγγείλει το περιστατικό.

Δε μπορεί μέχρι εκείνη τη στιγμή να φανταστεί ότι οι τρεις αδίστακτοι άντρες που βίασαν την κόρη του θα προσπαθήσουν να τους...κλείσουν τα στόματα και να τους εκφοβίσουν για να αποσιωπήσουν το περιστατικό.



«Ξαφνικά και ενώ βρισκόμασταν μέσα στο σπίτι με την κόρη μου σε κατάσταση σοκ και την υπόλοιπη οικογένεια μου ακούσαμε πυροβολισμούς έξω από το σπίτι και καταλάβαμε ότι όλο αυτό γίνεται για να μας τρομοκρατήσουν. Ξαναπήγαμε στην αστυνομία να καταγγείλουμε και αυτό το περιστατικό.  Ευτυχώς οι τρεις δράστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από την αστυνομία. Τώρα περιμένω να δικαιωθούμε στο δικαστήριο και αυτά τα "τέρατα" να πληρώσουν για αυτό που έκαναν"», λέει ο κ. Βαγγέλης και συγκινημένος περιγράφει πως ο κόσμος προσπάθησε να τους αγκαλιάσει και να τους βοηθήσει μετά την αποκάλυψη της συγκλονιστικής υπόθεσης από το protothema.gr.  


«Είμαι και νιώθω διαλυμένος, ράκος και πρέπει να είμαι κοντά στην κόρη μου τώρα μας χρειάζεται όσο ποτέ. Πρέπει να τη βοηθήσουμε να ξεχάσει να το αφήσει όλο αυτό που συνέβη πίσω της. Είναι ακόμη σοκαρισμένη, αδύναμη να περιγράψει όλα αυτά που νιώθει εξαιτίας της ιδιαιτερότητάς της. Θέλω την παραδειγματική τιμωρία αυτών που κάνανε τόσο μεγάλο κακό στο παιδί μου», καταλήγει ο κ. Βαγγέλης.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης