Νύχτες και ημέρες τρόμου στο τένις του ΟΑΚΑ

Νύχτες και ημέρες τρόμου στο τένις του ΟΑΚΑ

Χαρακτηριστικό είναι το περιστατικό που σημειώθηκε πριν από λίγο καιρό, όταν μια υπάλληλος δέχθηκε ένα πλαστικό μπουκάλι στο κεφάλι από μια παρέα νεαρών

Νύχτες και ημέρες τρόμου στο τένις του ΟΑΚΑ
Στο έλεος του Θεού και των κακοποιών στοιχείων έχουν αφεθεί οι εγκαταστάσεις τένις στο ΟΑΚΑ εξαιτίας της διεύθυνσης του σταδίου που συνεχίζει να αδιαφορεί στο φλέγον θέμα της τοποθέτησης φύλαξης, παρά τις συνεχείς οχλήσεις από τους εργαζόμενους που αναγκάζονται να κάνουν τη δουλειά τους κάτω από εξαιρετικά επικίνδυνες συνθήκες.

Ειδικά τα Σαββατοκύριακα, όπου η προσέλευση του κόσμου είναι χαμηλότερη και κυρίως κατά τις απογευματινές ώρες, όταν πέφτει το σκοτάδι, οι εγκαταστάσεις του τέννις θυμίζουν σκηνικό από ταινία τρόμου.

Ο ένας και μοναδικός ανά βάρδια υπάλληλος είναι υποχρεωμένος να περιφρουρεί χώρους χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων βρισκόμενος αρκετές φορές εκτεθειμένος απέναντι σε ομάδες άγνωστων (πρόκειται για άτομα απο το διπλανό πάρκο του σκέιτ) που απροειδοποίητα κάνουν την εμφάνισή τους.

Κλείσιμο


Χαρακτηριστικό είναι το περιστατικό που σημειώθηκε πριν από λίγο καιρό, όταν μια υπάλληλος δέχθηκε ένα πλαστικό μπουκάλι στο κεφάλι από μια παρέα νεαρών (σ.σ. για το περιστατικό έχουν ενημερωθεί εγγράφως οι αρμόδιοι της διεύθυνσης) επειδή τους ενημέρωσε ότι απαγορεύεται να περιφέρονται στις εγκαταστάσεις από τη στιγμή που δεν είναι εγγεγραμμένα μέλη.

Οι κίνδυνοι στους οποίους εκτίθενται οι υπάλληλοι του τέννις είναι ακόμα μεγαλύτεροι δεδομένου ότι στην είσοδο και σε περίοπτο σημείο λειτουργεί η ταμειακή μηχανή, η ύπαρξή της θα μπορούσε να αποτελέσει δέλεαρ για επίδοξους ληστές.








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης