Εξιχνιάστηκαν περυσινές διαρρήξεις στην Πάτρα

Εξιχνιάστηκαν περυσινές διαρρήξεις στην Πάτρα

Ο δράστης είχε εισβάλει το προηγούμενο έτος σε δυο σπίτια παραβιάζοντας τα παράθυρα και είχε αρπάξει από το ένα κοσμήματα συνολικής αξίας 7.000 και από το άλλο 100 ευρώ

Εξιχνιάστηκαν περυσινές διαρρήξεις στην Πάτρα
Ένα χρόνο τώρα, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας ερευνούσαν στοιχεία και ευρήματα αναζητώντας τα ίχνη του άγνωστου διαρρήκτη που είχε «χτυπήσει» με την ίδια μεθοδολογία δυο σπίτια στην Πάτρα μέσα σε λίγες ημέρες και, τελικά, κατάφεραν να τον αναγνωρίσουν.

Πρόκειται για έναν 19χρονο Έλληνα, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης που είχε εισβάλει το προηγούμενο έτος στα δυο σπίτια παραβιάζοντας τα παράθυρα και είχε αρπάξει από το ένα κοσμήματα συνολικής αξίας 7.000 και από το άλλο 100 ευρώ. Φυσικά, δεν ήταν δυνατό να τον συλλάβουν, αφού τα αδικήματα δεν ήταν αυτόφωρα.

Σε βάρος του νεαρού δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, αλλά η έρευνα των εργαστηρίων του τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών Δυτικής Ελλάδας συνεχίζεται για την εξιχνίαση και άλλων διαρρήξεων που τυχόν έχει διαπράξει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης