Χανιά: Τσακώθηκε με τη γειτόνισσα και πέταξε το χασίς στο δρόμο!

Χανιά: Τσακώθηκε με τη γειτόνισσα και πέταξε το χασίς στο δρόμο!

Ο 39χρονος Σομαλός πέταξε από το μπαλκόνι του την ακατέργαστη κάνναβη βάρους 157 γραμμαρίων που είχε στην κατοχή του μόλις είδε τους αστυνομικούς να φτάνουν

Χανιά: Τσακώθηκε με τη γειτόνισσα και πέταξε το χασίς στο δρόμο!
Ξαφνικά άρχισε να «βρέχει»... χασίς σε έναν δρόμο στα Χανιά και μάλιστα μπροστά στα μάτια ανδρών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που πήγαν σε μια πολυκατοικία για να κατευνάσουν τα πνεύματα ανάμεσα σε έναν αλλοδαπό ένοικο και μια Ελληνίδα γειτόνισσά του οι οποίοι καυγάδιζαν άγρια για ασήμαντη αιτία!

Μόλις είδε τους αστυνομικούς να φτάνουν, ο 39χρονος Σομαλός πέταξε από το μπαλκόνι του την ακατέργαστη κάνναβη βάρους 157 γραμμαρίων που είχε στην κατοχή του! Εκείνοι, βέβαια, μάζεψαν το χασίς και συνέλαβαν τον Αφρικανό που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Την προανάκριση ανέλαβε η Δίωξη Ναρκωτικών που ερευνά την προέλευση της κάνναβης και το ενδεχόμενο ο Σομαλός να διακινούσε σημαντικές ποσότητες στην περιοχή.

*** Στο έδαφος πέταξαν μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης δύο αλλοδαποί μόλις είδαν τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών να τους πλησιάζουν στη Λάρισα. Η κίνησή τους έγινε αντιληπτή και οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δυο Αλβανούς ηλικίας 35 και 34 χρόνων και τους οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης