Μαχαίρωσαν συμμαθητή τους μέσα στο ΕΠΑΛ Κορυδαλλού!

Μαχαίρωσαν συμμαθητή τους μέσα στο ΕΠΑΛ Κορυδαλλού!

«Δεν γνώριζε τον άλλο μαθητή που του επιτέθηκε, δε μπορούσε να μιλήσει ήταν σε κατάσταση σοκ», λέει ο διευθυντής του σχολείου κ. Γρηγόρης Γουρδαμάκης στο protothema.gr

Μαχαίρωσαν συμμαθητή τους μέσα στο ΕΠΑΛ Κορυδαλλού!
Δεν γνωρίζει το λόγο για τον οποίο του επιτέθηκαν, ισχυρίζεται ο μαθητής λυκείου που μαχαιρώθηκε από δύο συμμαθητές του στο σχολείο του στον Κορυδαλλό, το πρωί της Δευτέρας.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει ο διευθυντής του σχολείου στο protothema.gr, ο μαθητής με τον οποίο είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει για λίγα λεπτά, του είπε πως δε γνωρίζει το λόγο που έπεσε θύμα επίθεσης. Ο ίδιος υποστηρίζει πως δεν είχε προηγηθεί κάποιο περιστατικό παρενόχλησης του από τα δύο παιδιά, τα οποία όπως ο ίδιος σημειώνει απροκάλυπτα επιτέθηκαν στο μαθητή. 

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, ο μαθητής που μαχαιρώθηκε είχε πέσει θύμα μπούλινγκ στο παρελθόν, όπως σημειώνει ο διευθυντής του σχολείου. 

Κλείσιμο
Η οικογένεια είναι στο πλευρό του παιδιού της το οποίο είναι μεν εκτός κινδύνου αλλά παραμένει σε κατάσταση σοκ, ενώ αναγνώρισε τον έναν από τους δύο δράστες.







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης