Στον Άρειο Πάγο και πάλι οι καθαρίστριες του υπ. Οικονομικών

Στον Άρειο Πάγο και πάλι οι καθαρίστριες του υπ. Οικονομικών

Παρά το γεγονός ότι οι καθαρίστριες έχουν ήδη τακτοποιηθεί με τον σχετικό νόμο Κατρούγκαλου, και δη με οκτάωρη απασχόληση, εντούτοις το Δημόσιο δεν αποσύρει την προσφυγή του, εμμένοντας στο ότι οι καθαρίστριες τέθηκαν σε διαθεσιμότητα αλλά δεν απολύθηκαν

Στον Άρειο Πάγο και πάλι οι καθαρίστριες του υπ. Οικονομικών
Παρά την επιστροφή των καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών στις θέσεις τους, συνεχίζεται ο δικαστικός αγώνας τους μετά την επιμονή του Δημοσίου να μην αποσύρει την προσφυγή που είχε καταθέσει.

Έτσι, το θέμα της επαναπρόσληψης των καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών βρίσκεται σήμερα στο μικροσκόπιο του Αρείου Πάγου, όπου πρόκειται να συζητηθεί η προσφυγή του Δημοσίου. 

Παρά το γεγονός ότι οι καθαρίστριες έχουν ήδη τακτοποιηθεί με τον σχετικό νόμο Κατρούγκαλου, και δη με οκτάωρη απασχόληση, εντούτοις το Δημόσιο δεν αποσύρει την προσφυγή του, εμμένοντας στο ότι οι καθαρίστριες τέθηκαν σε διαθεσιμότητα αλλά δεν απολύθηκαν. Άρα, σύμφωνα με το Δημόσιο, δεν έχουν δικαίωμα να διεκδικήσουν αναδρομικούς μισθούς και συγκεκριμένα το 25% των αποδοχών που δεν έπαιρναν τους 20 μήνες της διαθεσιμότητας. 
Κλείσιμο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης