«Έσπερναν» τον θάνατο με χασίς και κοκαΐνη σε όλη την Αρκαδία

«Έσπερναν» τον θάνατο με χασίς και κοκαΐνη σε όλη την Αρκαδία

Η δικογραφία περιλαμβάνει συνολικά 24 άτομα, που εμπλέκονται στη διακίνηση των ναρκωτικών

«Έσπερναν» τον θάνατο με χασίς και κοκαΐνη σε όλη την Αρκαδία
Εγκληματική οργάνωση που διακινούσε χασίς και κοκαΐνη σε όλη την Αρκαδία εξάρθρωσε η Ασφάλεια Τριπόλεως  σε  συνεργασία με την ΟΠΚΕ Aρκαδίας, ύστερα από πολύμηνη έρευνα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του patrisnews.com, συνελήφθησαν τρεις Έλληνες (22, 22 και 49 ετών) και 4 Αλβανοί (26, 27, 27 και 31 ετών), οι οποίοι κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, ενώ ένας εξ αυτών και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Η δικογραφία περιλαμβάνει συνολικά 24 άτομα, που εμπλέκονται στη διακίνηση των ναρκωτικών.

Κλείσιμο
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Τριπόλεως συνέλεγαν πληροφορίες εδώ και αρκετούς μήνες (από τον περασμένο Απρίλιο), ενώνοντας το «παζλ» της διακίνησης των ναρκωτικών, και αποκρυπτογράφησαν λεπτομερώς το modus operandi της εγκληματικής οργάνωσης, τα μέλη της οποίας «έσπερναν» τον θάνατο στην Τρίπολη αλλά και σε άλλες περιοχές της Αρκαδίας.

Η… μπίζνα ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητική, αφού από την έρευνα προέκυψε ναρκω-τζίρος ύψους 25.000 ευρώ. Ακόμα δεν έχει εξακριβωθεί  η ιεραρχία στην οργάνωση, αλλά οι αστυνομικοί έχουν ταυτοποιήσει τα στοιχεία ενός 33χρονου Αλβανού, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην εισαγωγή χασίς και κοκαΐνης από την Αλβανία, αλλά ως «σύνδεσμος» μεταξύ δύο εγκληματικών ομάδων.

Διαβάστε περισσότερα στο www.patrisnews.com 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης