Τι λέει ο ιατροδικαστής στο protothema.gr για το θάνατο της 21χρονης Μαρίας

Τι λέει ο ιατροδικαστής στο protothema.gr για το θάνατο της 21χρονης Μαρίας

«Οι κακώσεις ήταν βαριές και ως εκ τούτου εκτιμάται ότι ο θάνατος ήταν ακαριαίος»

Τι λέει ο ιατροδικαστής στο protothema.gr για το θάνατο της 21χρονης Μαρίας
Με βάση την ιατροδικαστική εξέταση του πτώματος της 21χρονης, Μαρίας Νταλιάνη, ο θάνατος της άτυχης φοιτήτριας οφείλεται σε κακώσεις συμβατές με πτώση εξ ύψους και σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, Νίκο Καλογριά ήταν ακαριαίος.

"Οι κακώσεις ήταν βαριές και ως εκ τούτου εκτιμάται ότι ο θάνατος ήταν ακαριαίος. Το σώμα της 21χρονης ήταν σε κατάσταση προχωρημένης σήψης και δεν ήταν δυνατόν να βρούμε εάν υπήρχαν ίχνη πάλης", δήλωσε στο protothema.gr ο κ. Καλογριάς. "Το τι είχε προηγηθεί της πτώσης, εάν έπεσε ή την έσπρωξαν, δε μπορώ να το γνωρίζω", πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για το γεγονός ότι κατά τις πρώτες έρευνες δεν είχε εντοπιστεί το πτώμα στον ακάλυπτο, είπε: "Από ο,τι κατάλαβα από την αστυνομία είχε χτυπήσει κάπου πέφτοντας και προφανώς δε φαινόταν".

Κλείσιμο
Όσον αφορά στο εάν πρόκειται για αυτοκτονία ο κ. Καλογριάς σημείωσε τα κάτωθι: "Η πτώση μπορεί να είναι και ατύχημα και αυτοκτονία ή εγκληματική ενέργεια. Αυτά είναι θέματα της αστυνομίας. Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί". 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης