Κύπρος: 96χρονος παίρνει πτυχίο και βάζει πλώρη για... μεταπτυχιακό

Κύπρος: 96χρονος παίρνει πτυχίο και βάζει πλώρη για... μεταπτυχιακό

Στο Λύκειο πήγε το 1995 και μετά από τρεις προσπάθειες κατάφερε να περάσει στο Τμήμα Πολιτικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κύπρου

Κύπρος: 96χρονος παίρνει πτυχίο και βάζει πλώρη για... μεταπτυχιακό
Ο Κώστας Γεωργιάδης είναι ο μεγαλύτερος φοιτητής του Πανεπιστημίου Κύπρου. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Sigmalive γεννήθηκε στις 5 Οκτωβρίου του 1919 και μετά από 6 χρόνια σπουδών στο Τμήμα Πολιτικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κύπρου, το καλοκαίρι παίρνει πτυχίο και ετοιμάζεται για το μεταπτυχιακό του.

Ο κ. Γεωργιάδης επισκέφθηκε το πρωί μαζί με άλλους συμφοιτητές του το Προεδρικό Μέγαρο στο πλαίσιο μαθήματος για το πολιτικό σύστημα της Κύπρου με ενημέρωση και ξενάγηση από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Νίκο Χριστοδουλίδη. 



Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Κώστας Γεωργιάδης δεν παντρεύτηκε ποτέ του και δεν απέκτησε παιδιά. 
Κλείσιμο

Στο Λύκειο πήγε το 1995 και μετά από τρεις προσπάθειες κατάφερε να περάσει στο Πανεπιστήμιο. Το όνειρο του για σπουδές δεν μπόρεσε να πραγματοποιηθεί όταν ήταν μικρός και δούλευε πότε ως  πλανόδιος πωλητής και πότε ως παιδί για θελήματα. Ωστόσο κατάφερε να μάθει Αγγλικά και να πάρει δίπλωμα λογιστικής στο Λονδίνο. Στον δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο κατατάχθηκε στις Βρετανικές Δυνάμεις και πολέμησε στη Μέση Ανατολή.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης