Στα χέρια της αστυνομίας Αλβανός δραπέτης - Τον έψαχναν εδώ και τρία χρόνια!

Στα χέρια της αστυνομίας Αλβανός δραπέτης - Τον έψαχναν εδώ και τρία χρόνια!

Επιχείρησε να περάσει τα σύνορα στην Κρυσταλλοπηγή της Φλώρινας με προορισμό την πατρίδα του! Γελάστηκε, όμως, γιατί στον έλεγχο που του έγινε αποκαλύφθηκε ποιος είναι...

Στα χέρια της αστυνομίας Αλβανός δραπέτης - Τον έψαχναν εδώ και τρία χρόνια!
Σε δυο μήνες θα συμπλήρωνε τρία χρόνια δραπέτης ένας 28χρονος Αλβανός, ο οποίος πίστεψε ότι οι ελληνικές αρχές θα τον έχουν... ξεχάσει και επιχείρησε να περάσει τα σύνορα στην Κρυσταλλοπηγή της Φλώρινας με προορισμό την πατρίδα του! Γελάστηκε, όμως, γιατί στον έλεγχο που του έγινε αποκαλύφθηκε ποιος είναι.

Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος Συνοριακής Φύλαξης διαπίστωσαν αμέσως ότι ο αλλοδαπός δεν είχε επιστρέψει στις φυλακές Αγίου Στεφάνου Πατρών στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 από την τακτική άδεια που είχε λάβει και τον συνέλαβαν. Ο 28χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς που διέταξε τον επανεγκλεισμό του στο κατάστημα κράτησης για να εκτίσει το υπόλοιπο από την ποινή κάθειρξης 12 ετών και τριών μηνών που του είχε επιβληθεί για παράβαση των νόμων περί ναρκωτικών και περί αλλοδαπών, μαζί με όποια καταδίκη προστεθεί για την παραβίαση της άδειας και την απόδρασή του.

*** Καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για φυλάκιση τεσσάρων μηνών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και παράνομη είσοδο στη χώρα, εκκρεμούσε και σε βάρος ενός 45χρονου Αλβανού που συνελήφθη στην Ηγουμενίτσα από αστυνομικούς του τμήματος Αλλοδαπών επειδή είχε έρθει και πάλι παράνομα στην Ελλάδα! Ο 45χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

Κλείσιμο
*** Άλλος ένας 38χρονος Αλβανός συνελήφθη στην Καλαμπάκα από αστυνομικούς της Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Τρικάλων, επειδή σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών για κλοπή. Ο αλλοδαπός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης