Χανιά: Επιτυχής επιχείρηση διάσωσης 60χρονης που έπεσε σε πηγάδι

Χανιά: Επιτυχής επιχείρηση διάσωσης 60χρονης που έπεσε σε πηγάδι

Η γυναίκα έπεσε στο πηγάδι, το οποίο είχε βάθος πάνω από 15 μέτρα και αρκετό νερό - Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε με επιτυχία και η γυναίκα έχοντας τις αισθήσεις της μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Χανίων

Χανιά: Επιτυχής επιχείρηση διάσωσης 60χρονης που έπεσε σε πηγάδι
Αίσιο τέλος είχε επιχείρηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας για τη διάσωση 60χρονης γυναίκας, η οποία νωρίς το πρωί, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε μέσα σε πηγάδι στην περιοχή «Ανω Καλάθαινες» στην Κίσσαμο Χανίων.

Η γυναίκα έπεσε στο πηγάδι, το οποίο είχε βάθος πάνω από 15 μέτρα και αρκετό νερό ωστόσο συγγενικό της πρόσωπο που αντιλήφθηκε το συμβάν, ενημέρωσε τις αρχές και αμέσως ξεκίνησε επιχείρηση διάσωσης της πυροσβεστικής υπηρεσίας που έσπευσε στο σημείο με ισχυρή δύναμη, αποτελούμενη από 12 πυροσβέστες τις υπηρεσίες Κισσάμου και Χανίων.

Διασώστης - πυροσβέστης προσέγγισε με σχοινί την 60χρονη γυναίκα, προσπαθώντας να την κρατά στην επιφάνεια του νερού, ενώ την ίδια ώρα συνάδελφοι του με ειδικό μηχάνημα την ανέσυραν από το πηγάδι.

Κλείσιμο
Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε με επιτυχία και η γυναίκα έχοντας τις αισθήσεις της μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Χανίων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης