Δράμα: Πυροβόλησε τα δυο σκυλιά του συγχωριανού του!

Δράμα: Πυροβόλησε τα δυο σκυλιά του συγχωριανού του!

Σε μία απίστευτα απάνθρωπη κίνηση, ένας 59χρονος πυροβόλησε με την καραμπίνα του τα σκυλιά του συγχωριανού του τραυματίζοντάς τα σοβαρά

Δράμα: Πυροβόλησε τα δυο σκυλιά του συγχωριανού του!
Σε κινούμενους στόχους μετέτρεψε τα δύο σκυλιά ενός συγχωριανού του ένας απάνθρωπος 59χρονος σε μια αγροτική περιοχή στην Αδριανή της Δράμας και τα «γάζωσε» με σκάγια κυνηγετικού όπλου, με αποτέλεσμα να τραυματίσει σοβαρά το ένα και θανάσιμα το άλλο!

Ο 58χρονος ιδιοκτήτης των δυο τετράποδων έγινε έξω φρενών όταν τα βρήκε αιμόφυρτα. Παρ' όλο που τα μετέφερε άμεσα σε κτηνίατρο, το ένα από αυτά δεν άντεξε στα βαριά τραύματα που είχε υποστεί από τα σκάγια κυνηγετικού όπλου.

Οι προσωπικές διαφορές που είχε ο 58χρονος με τον συγχωριανό του, δεν άφηναν αμφιβολίες για τον δράστη της επίθεσης στα άτυχα ζώα.

Κλείσιμο
Μετά την καταγγελία που υπέβαλε ο ιδιοκτήτης των σκυλιών, οι αστυνομικοί του τμήματος Δοξάτου αναζήτησαν τον 59χρονο ύποπτο.

Όμως, δεν τον βρήκαν και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του για παράβαση της νομοθεσίας περί θανάτωσης ζώων και του νόμου περί όπλων, την οποία υπέβαλαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης