Ο άντρας μου ήθελε για πατέρα του παιδιού μας τον μπατζανάκη, λέει η γυναίκα του επιχειρηματία

Ο άντρας μου ήθελε για πατέρα του παιδιού μας τον μπατζανάκη, λέει η γυναίκα του επιχειρηματία

«Ήταν ανεπαρκής και...αδύναμος ο σύζυγός μου δε μπορούσε να κάνει παιδί και ζήτησε από το σύζυγο της αδελφής μου να γίνει δότης σπέρματος επειδή τον θεωρούσε... λεβέντη», λέει η σύζυγος του επιχειρηματία

Ο άντρας μου ήθελε για πατέρα του παιδιού μας τον μπατζανάκη, λέει η γυναίκα του επιχειρηματία
Με εντάσεις, εκατέρωθεν μηνύσεις και αγωγές η πρωτοφανής υπόθεση που έφερε χθες στο προσκήνιο το protothema.gr φαίνεται να εξελίσσεται σε θρίλερ με τον 49χρονο επιχειρηματία να κατηγορεί τη γυναίκα του πως έγινε μητέρα με...παρέμβαση του μπατζανάκη του, με τον οποίο όπως ο ίδιος ισχυρίζεται διατηρούσε μακροχρόνια ερωτική σχέση καρπός της οποίας ήταν ένα παιδί που δεν είναι δικό του και με την υπόθεση να συζητείται εκ νέου τις επόμενες μέρες στο δικαστήριο.

Την ίδια ώρα η σύζυγος του επιχειρηματία και ο μπατζανάκης του υποστηρίζουν ότι ο 49χρονος ήταν όχι απλά ενημερωμένος για την κατάσταση αλλά επιπλέον ο ίδιος είχε επιλέξει ως δότη σπέρματος για την εξωσωματική της συζύγου του το μπατζανάκη ο οποίος μάλιστα σύμφωνα με τη σύζυγο του επιχειρηματία κρίθηκε... λεβέντης και καρπερός αφού είχε ήδη γίνει πατέρας.

Η σύζυγος επιπλέον τον κατηγορεί πως εκείνος φέρθηκε ανέντιμα απέναντί της αφού λίγο μετά τη γέννηση του παιδιού αποφάσισε να συνάψει ερωτική σχέση που τον οδήγησε στην απομάκρυνση από εκείνη, το παιδί που είχε φέρει στον κόσμο και το σπίτι τους, αφού όπως εκείνη ισχυρίζεται τους εγκατέλειψε για τα μάτια άλλης γυναίκας. Πάντως ο επιχειρηματίας επιμένει πως έπεσε θύμα πλεκτάνης από εκείνη, την οποία και κατηγορεί ότι τον παντρεύτηκε για να βάλει χέρι στην περιουσία του και να εξασφαλίσει μία άνετη ζωή. Όσο για τη συμβίωση τους; Εκείνος υποστηρίζει ότι δεν είχαν πάνω από τρεις φορές σεξουαλική επαφή και επιπλέον του έκανε το βίο αβίωτο με προσβολές και μαρτύρια σωματικά στα οποία τον υπέβαλε σε καθημερινή βάση όπως ο ίδιος υποστηρίζει στο protothema.gr.
Κλείσιμο

«Ήταν...ανεπαρκής με αδύναμο σπέρμα, εγώ δεν είχα οργανικό πρόβλημα»


Η σύζυγος του 49χρονου ξεκαθαρίζει πως οι ισχυρισμοί του δεν έχουν βάση, πως εκείνος ήταν που επέμενε να αποκτήσουν παιδί και πως γνωρίζοντας μετά από εξετάσεις ότι είχε αδύναμο σπέρμα την παρότρυνε να...«παρέμβει» ο λεβέντης και καρπερός μπατζανάκης του, δηλαδή ο σύζυγος της αδελφής της, και να γίνει δότης σπέρματος ώστε να επισπευσθεί η εξωσωματική γονιμοποίηση. «Από τα πρώτα χρόνια του γάμου μας παρά τις προσπάθειές μας δεν αποκτήσαμε παιδί. Με κοινή μας απόφαση υποβληθήκαμε σε ειδικές εξετάσεις από τις οποίες αποδείχτηκε ότι το πρόβλημα γονιμότητας ανήκε σε εκείνον καθώς διαγνώστηκε μικρός αριθμός υγιών σπερματοζωαρίων. Προσωπικά δεν αντιμετώπιζα κανένα πρόβλημα υγείας, ούτε φυσικά είχα μία ωοθήκη, όπως ισχυρίζεται εκείνος, αφού στο παρελθόν είχα υποβληθεί απλά σε αφαίρεση κύστης και όχι ωοθήκης», λέει η σύζυγος του επιχειρηματία και εξηγεί πως η έντονη επιθυμία του συζύγου της να αποκτήσουν παιδί την οδήγησε στην απόφαση να λάβει ισχυρή φαρμακευτική αγωγή και να υποβληθεί σε εξωσωματική γονιμοποίηση. «Υπέβαλα τον εαυτό μου στην επίμονη αυτή προσπάθεια διότι ο γιατρός μας την υπέδειξε προσδοκώντας σε ένα αίσιο αποτέλεσμα με δύο υγιή σπερματοζωάρια του συζύγου μου αλλά η προσπάθεια απέτυχε λόγω ανεπάρκειας του σπέρματος του», σημειώνει η σύζυγος του 49χρονου επιχειρηματία.




«Ας πάρουμε σπέρμα από το... λεβέντη μπατζανάκη»


Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η σύζυγος του επιχειρηματία η στενοχώρια και η απογοήτευση του συζύγου της την οδήγησαν στο να του προτείνει να υιοθετήσουν ένα παιδί κάτι που εκείνος απέκλεισε. Μάλιστα, όπως εκείνη ισχυρίζεται, ο σύζυγός της ήταν εκείνος που της πρότεινε να χρησιμοποιηθεί ως δότης σπέρματος ο μπατζανάκης της διότι τον θαύμαζε και τον αποκαλούσε...λεβέντη και θεωρούσε ότι ήταν μία λύση που θα έφερνε ευτυχία σε όλους. «Φυσικά τόσο η αδελφή μου όσο και ο σύζυγός της αντέδρασαν αρχικά αλλά μετά από συζητήσεις δέχτηκαν να μας βοηθήσουν. Ο γαμπρός μου ως εκ τούτου παρέδωσε ο ίδιος στο σύζυγό μου το γενετικό του υλικό ο οποίος εν συνεχεία το μετέφερε αυτοπροσώπως στην κλινική το κατέθεσε ο ίδιος ως δικό του και υπέγραψε τα σχετικά έγγραφα για να γίνει η εξωσωματική. Λίγους μήνες μετά ήρθε στον κόσμο το αγοράκι μου. Λίγο καιρό αργότερα όμως το σκηνικό άλλαξε με το σύζυγό μου να ξεκινήσει να φέρεται με τρόπο απαράδεκτο αφού όπως προέκυψε σύναψε παράνομο ερωτικό δεσμό με αποτέλεσμα να μας παραμελεί και τελικά να μας εγκαταλείψει ζητώντας μου λίγο καιρό αργότερα να χωρίσουμε και αδιαφορώντας για την τύχη τόσο τη δική μου όσο και του παιδιού που είχα φέρει στον κόσμο», λέει η σύζυγος του 49χρονου επιχειρηματία.

«Της ζήτησα να κάνουμε τεστ πατρότητας και εκείνη αρνήθηκε»

 Ο 49χρονος διαψεύδει πάντως τους ισχυρισμούς της γυναίκας του σημειώνοντας πως όταν εκείνη έφερε στον κόσμο το παιδί και εκείνος της ζήτησε να γίνει τεστ πατρότητας αρνήθηκε με συνέπεια να κλονιστούν οι σχέσεις τους ανεπανόρθωτα. Εκείνη όχι μόνο απέφευγε να κοιμάται μαζί του αλλά τον έβριζε και τον κακομεταχειριζόταν εκμεταλλευόμενη την αναπηρία του. «Με έβριζε, μου μιλούσε απότομα και υποτιμητικά και μου απαγόρευσε να κοιμάμαι στο ίδιο κρεβάτι μαζί της. Επιπλέον οργάνωνε εκδρομές με τους συγγενείς της και εμένα με αφήνανε σπίτι απαγορεύοντας μου ακόμη και την έξοδο μου. Μάλιστα στην προσπάθειά της να εξασφαλίσει τόσο το δικό της μέλλον όσο και του παιδιού της ζήτησε από τους μισθωτές των ακινήτων που έχω να καταβάλλουν απευθείας σε εκείνη τα χρήματα. Λίγο καιρό αργότερα μάλιστα με πίεζε να ξεκινήσω διαδικασίες μεταβίβασης ακινήτων στο όνομά της. Μία ημέρα όμως ήμουν τυχερός μπήκα χωρίς να με καταλάβει στο σαλόνι του σπιτιού και άκουσα όλα όσα είχαν συμβεί και έτσι ανακάλυψα ότι το παιδί δεν ήταν δικό μου αλλά του μπατζανάκη μου και πως η σύζυγός μου και εκείνος διατηρούσαν ερωτική σχέση προϊόν της οποίας ήταν το παιδί που εκείνη έφερε στον κόσμο», καταλήγει ο 49χρονος επιχειρηματίας μιλώντας στο protothema.gr.

Η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες τις επόμενες ημέρες μετά τη χθεσινή αναβολή συζήτησης της υπόθεσης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης