Έρχονται τα μέτρα για τους αγρότες: Κρίσιμες συσκέψεις για το πώς θα αντιδράσουν

Έρχονται τα μέτρα για τους αγρότες: Κρίσιμες συσκέψεις για το πώς θα αντιδράσουν

Αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν την ερχόμενη Κυριακή 11 Οκτωβρίου, στη Νίκαια Λάρισας, όπου, η Πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών και Κτηνοτρόφων καλεί όλους τους ανθρώπους της παραγωγής σε συγκέντρωση στις 11:00, στο Πνευματικό Κέντρο

Έρχονται τα μέτρα για τους αγρότες: Κρίσιμες συσκέψεις για το πώς θα αντιδράσουν
Κρίσιμες αποφάσεις σχετικά με τον τρόπο που σκοπεύουν να αντιδράσουν στα μέτρα που προωθούνται και αφορούν τον αγροτικό κόσμο, αναμένεται να ληφθούν την ερχόμενη Κυριακή 11 Οκτωβρίου, στη Νίκαια Λάρισας, όπου, η Πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών και Κτηνοτρόφων καλεί όλους τους ανθρώπους της παραγωγής σε συγκέντρωση στις 11:00, στο Πνευματικό Κέντρο.

«Αναλογιζόμενοι όλοι μας το νέο τοπίο που έχει διαμορφωθεί και δημιουργηθεί με τη διεθνή αλλά και εγχώρια οικονομική κρίση όπου ο πρωτογενής τομέας παρουσιάζεται ως ο κυρίαρχος χαμένος των διεθνών και εγχώριων αγορών, η διαμόρφωση ενός ενιαίου μετώπου αντίστασης εμφανίζεται περισσότερο από ποτέ αναγκαία και επιτακτική», επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής.

«Σκοπός μας είναι να αποφασίσουμε όλοι μαζί τη μορφή του αγώνα που θα ακολουθήσουμε, όχι μόνο για τον κλάδο μας, αλλά και για όλους τους καταναλωτές.

Κλείσιμο
Απέναντι σε τρόικα και λανθασμένες πολιτικές. Δίνοντας, ίσως, την ύστατη στιγμή, την ευκαιρία να φανούμε αντάξιοι των περιστάσεων, κοιτάζοντας κατάματα τη στυγνή και σκληρή πραγματικότητα που οδηγεί σε συρρίκνωση και αφανισμό τον πρωτογενή τομέα.  Δηλαδή τον τομέα μας», προστίθεται στην ανακοίνωση.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης