Οι πρώτες φωτογραφίες της Περιστέρας Μπαζιάνα στο Πανεπιστήμιο στην Κοζάνη

Οι πρώτες φωτογραφίες της Περιστέρας Μπαζιάνα στο Πανεπιστήμιο στην Κοζάνη

Η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα έφτασε νωρίτερα από τις 2 οπότε και ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει το μάθημά της. H κα Μπαζιάνα θα διδάσκει κάθε Δευτέρα, από τις 2 το μεσημέρι μέχρι και τις 8 το βράδυ, θεωρία και εργαστήριο «Δίκτυα 1» για το πρώτο εξάμηνο σπουδών.

Οι πρώτες φωτογραφίες της Περιστέρας Μπαζιάνα στο Πανεπιστήμιο στην Κοζάνη
Την πρώτη της ημέρα στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας θα έχει σήμερα, η Περιστέρα (Μπέτυ) Μπαζιάνα, η οποία ξεκινά στις 2 το μεσημέρι τη διδασκαλία του μαθήματος «Δίκτυα 1».

Όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης η κυρία Μπαζιάνα έφτασε στην Κοζάνη σχεδόν δύο ώρες νωρίτερα από την προγραμματισμένη έναρξη του μαθήματός της.

Eυδιάθετη, είχε μια πρώτη γνωριμία με τους ανθρώπους του Πανεπιστημιακού Ιδρύματος που την ξενάγησαν στους χώρους του ιδρύματος.

Κλείσιμο








Το πρόγραμμα του Τμήματος προβλέπει πως η κυρία Μπαζιάνα θα διδάσκει κάθε Δευτέρα, για το πρώτο εξάμηνο σπουδών, από τις 2 το μεσημέρι μέχρι και τις 8 το βράδυ, εργαστήριο και θεωρία του μαθήματος «Δίκτυα 1».

Όλα δείχνουν πως η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα θα φτάνει αεροπορικώς από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη κάθε Δευτέρα και από εκεί θα μεταβαίνει οδικώς προς την Κοζάνη, από την οποία θα κάνει την αντίστροφη διαδρομή μετά το τέλος των μαθημάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia, η Περιστέρα Μπαζιάνα για σήμερα τουλάχιστον, πρώτη ημέρα των μαθημάτων, θα συνοδεύεται από άντρες της προσωπικής της ασφάλειας, ενώ διακριτικά εμφανής θα είναι η παρουσία (για κάθε ενδεχόμενο)  και αστυνομικής δύναμης από την Ασφάλεια και το Α.Τ. Κοζάνης, περιμετρικά του κτιρίου στο οποίο στεγάζεται το τμήμα.

Φωτογραφίες: Kozan.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης