Κρήτη: Μεταφέρθηκε στην Αθήνα εσπευσμένα τραυματίας τροχαίου

Κρήτη: Μεταφέρθηκε στην Αθήνα εσπευσμένα τραυματίας τροχαίου

Συνολικά απο την σύγκρουση των δύο αυτοκινήτων τραυματίστηκαν δύο άτομα όμως η κατάσταση του 27χρονου ήταν απο την αρχή ιδιαίτερα κρίσιμη

Κρήτη: Μεταφέρθηκε στην Αθήνα εσπευσμένα τραυματίας τροχαίου
Απαραίτητη έχει κριθεί η μεταφορά του 27χρονου σε νοσοκομείο στην Αθήνα, ο οποίος σήμερα το πρωί τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στον ΒΟΑΚ στο ύψος του Καλαμιου στο Ρέθυμνο.

Συνολικά απο την σύγκρουση των δύο αυτοκινήτων τραυματίστηκαν δύο άτομα όμως η κατάσταση του 27χρονου ήταν απο την αρχή ιδιαίτερα κρίσιμη.

Χωρίς να χαθεί χρόνος, υποβλήθηκε σε εγχείρηση στο νοσοκομείο Χανίων,και στην συνέχεια μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, η μεταφορά του νεαρού στο Ωνάσειο, κρίθηκε άμεση γι’ αυτό και  αναμένεται να ολοκληρωθεί απόψε.

Κλείσιμο
Την ίδια ώρα μάχη για την ζωή τους δίνουν ένας 23χρονος και μία 15χρονη στο ΠΑΓΝΗ μετά από τον βαρύτατο τραυματισμός τους σε τροχαία ατυχήματα που σημειώθηκαν σήμερα στην Ιεράπετρα και στην Σητεία αντίστοιχα.

Συνολικά τις τελευταίες ώρες έχουν σημειωθεί στους δρόμους της Κρήτης πεντε τροχαία ατυχήματα ενώ χθες το απόγευμα μια 42χρονη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο όταν έχασε τον έλεγχο του δικύκλου της και έπεσε πάνω σ’ έναν τοίχο στο Ακρωτήρι Χανίων.

Πηγή: Cretapost
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης