Εκατοντάδες πακέτα λαθραίου καπνού στη Λάρισα

Εκατοντάδες πακέτα λαθραίου καπνού στη Λάρισα

Στο σπίτι του 22χρονου δράστη, βρέθηκαν792 τυποποιημένα πακέτα καπνού και 58 πακέτα λαθραίων τσιγάρων τα οποία σκόπευε να πουλήσει

Εκατοντάδες πακέτα λαθραίου καπνού στη Λάρισα
Οπλισμένος με ένα αεροβόλο πιστόλι κυκλοφορούσε στη Λάρισα ένας νεαρός Έλληνας, που εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας ενώ διακινούσε μεγάλες ποσότητες τυποποιημένου καπνού χωρίς την ειδική ταινία φορολόγησης.

Κατά την έρευνα που έγινε στο σπίτι του 22χρονου δράστη, βρέθηκαν792 τυποποιημένα πακέτα καπνού και 58 πακέτα λαθραίων τσιγάρων τα οποία σκόπευε να πουλήσει. Όλα κατασχέθηκαν και τα καπνικά προϊόντα εστάλησαν στο Τελωνείο Λάρισας για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων δασμών και φόρων, ενώ ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας κατηγορούμενος για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και του νόμου περί όπλων.

*** Εκατοντάδες λαθραία πακέτα τσιγάρων διέθετε προς πώληση στο κατάστημά του σε χωριό της Ξάνθης, ένας 41χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας. Κατά τον έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί, βρήκαν στο μαγαζί 477 πακέτα τσιγάρων για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί και εστάλησαν στο Τελωνείο για τον καταλογισμό τους. Ο καταστηματάρχης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης και του ασκήθηκε δίωξη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Κλείσιμο
*** Αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι μιας 31χρονης Ελληνίδας σε περιοχή της Πιερίας έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας και βρήκαν κρυμμένα 260 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, τα οποία κατασχέθηκαν και η κάτοχός τους οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.

*** Αλλά και στη Βέροια, συνελήφθη μια 72χρονη Ελληνίδα από αστυνομικούς της Ασφάλειας όταν βρέθηκαν στην κατοχή της 200 πακέτα λαθραίων τσιγάρων και κατασχέθηκαν. Η ηλικιωμένη παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης