Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε δύο Βούλγαρους για διακίνηση μεταναστών

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε δύο Βούλγαρους για διακίνηση μεταναστών

Η σύλληψη των δύο αλλοδαπών, που μετέφεραν τους παράτυπους μετανάστες σε όχημα τύπου βαν, έγινε το πρωί της Παρασκευής στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του Κόμβου Ασπροβάλτας

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε δύο Βούλγαρους για διακίνηση μεταναστών
Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς για τη μεταφορά 35 παράτυπων Σύρων μεταναστών, μεταξύ των οποίων και εννέα ανήλικα παιδιά.

Πρόκειται για υπηκόους Βουλγαρίας ηλικίας 49 και 28 ετών, σε βάρος των οποίων, αλλά και τριών ακόμη συνεργών τους, σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Θέρμης, για τα αδίκηματα της διευκόλυνσης παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών και της διευκόλυνσης παράνομης εισόδου αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας.

Η σύλληψη των δύο αλλοδαπών, που μετέφεραν τους παράτυπους μετανάστες σε όχημα τύπου βαν, έγινε το πρωί της Παρασκευής στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του Κόμβου Ασπροβάλτας. Όπως διαπιστώθηκε από τη διενεργηθείσα αστυνομική έρευνα, οι αλλοδαποί εισήλθαν στη χώρα μας από σημείο της ελληνοτουρκικής μεθορίου και επιβιβάστηκαν στο όχημα, με αρχικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη, απ’ όπου σκόπευαν να μεταβούν στα ελληνοσκοπιανά σύνορα, προκειμένου να προωθηθούν σε χώρες της κεντρικής και βόρειας Ευρώπης.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης