Ο ανιψιός του δολοφόνησε τον συνταξιούχο στην Αχαΐα!

Ο ανιψιός του δολοφόνησε τον συνταξιούχο στην Αχαΐα!

Ο 46χρονος «έσπασε» κάτω από τις συνεχείς ερωτήσεις των αστυνομικών της Ασφάλειας και τελικά ομολόγησε ότι αυτός σκότωσε τον ηλικιωμένο

Ο ανιψιός του δολοφόνησε τον συνταξιούχο στην Αχαΐα!
Οι ασάφειες γύρω από το άλλοθί του την ώρα που δολοφονήθηκε ο θείος του και οι συνεχείς αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσε, αποκάλυψαν ότι ο 46χρονος ανιψιός του πυροβόλησε πισώπλατα τον 70χρονο Θεόδωρο Μπάρταλη στο χωριό Δροσιά του  Ερυμάνθου Αχαΐας!

Ο 46χρονος «έσπασε» κάτω από τις συνεχείς ερωτήσεις των αστυνομικών της Ασφάλειας και τελικά ομολόγησε ότι αυτός σκότωσε τον ηλικιωμένο θείο του πυροβολώντας από πίσω στο κεφάλι με κυνηγετική καραμπίνα! Διευκρίνισε, μάλιστα, ότι επειδή το θύμα ψυχορραγούσε μετά τον πρώτο πυροβολισμό, το πυροβόλησε ξανά από κοντινή απόσταση δίνοντάς του την χαριστική βολή!

Ο δολοφόνος ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν η ληστεία το κίνητρο της δολοφονίας, αλλά οι προσωπικές διαφορές που είχε με τον 70χρονο θείο του. Μετά το έγκλημα, είπε, έσυρε το πτώμα του άτυχου ηλικιωμένου και το πέταξε στην χαράδρα όπου βρέθηκε νεκρός την Πέμπτη. Νωρίτερα, ο γιος του είχε καταγγείλει την εξαφάνισή του, καθώς είχε φύγει το πρωί από το σπίτι του για να εισπράξει την σύνταξή του από την τράπεζα.

Διάφορα ευρήματα που ανακάλυψαν οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια της έρευνας στον τόπο του εγκλήματος, τους δημιούργησαν την πεποίθηση ότι έπρεπε να αναζητήσουν τον δράστη του εγκλήματος στο στενό περιβάλλον του συνταξιούχου. Έτσι, οι υποψίες βάρυναν τον 46χρονο, για τον οποίο ήταν κοινό μυστικό ότι επί πολλά χρόνια είχε κακές σχέσεις με τον θείο του.

Στο σπίτι του δράστη βρέθηκε η κυνηγετική καραμπίνα με την οποία εκτέλεσε τον Θεόδωρο Μπάρταλη, που κατείχε χωρίς την σχετική άδεια και κατασχέθηκε. Η εξέτασή του επιβεβαίωσε ότι ήταν το όπλο με το οποίο δολοφονήθηκε ο συνταξιούχος. Ο 46χρονος αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και των παραβάσεων της νομοθεσίας για τα όπλα.
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης