Βόλος: Νεκρός ο 30χρονος ψαροντουφεκάς που εξαφανίστηκε την Τρίτη

Βόλος: Νεκρός ο 30χρονος ψαροντουφεκάς που εξαφανίστηκε την Τρίτη

Βρέθηκε σε βάθος 15 μέτρων στον βυθό της θάλασσας

Βόλος: Νεκρός ο 30χρονος ψαροντουφεκάς που εξαφανίστηκε την Τρίτη
Σε βάθος 15 μέτρων στο βυθό της θάλασσας, στην περιοχή του Λεφόκαστρου, εντοπίστηκε το άψυχο κορμί του 30χρονου ψαροντουφεκά από τον Βόλο, ο οποίος αγνοείτο από το βράδυ της Τρίτης (29/9).

Ο 30χρονος είχε βγει για ψαροντούφεκο την Τρίτη το απόγευμα, αλλά μέχρι αργά το βράδυ δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι του, με αποτέλεσμα η οικογένειά του να ειδοποιήσει το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου. Άνδρες του Λιμενικού έσπευσαν στην περιοχή με δύο περιπολικά σκάφη, ενώ ζητήθηκε επίσης η συνδρομή σκάφους από το Τρίκερι και ιδιωτικών συνεργείων. Οι έρευνες διακόπηκαν αργά τη νύχτα λόγω και των δύσκολων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν εκείνη την ώρα.

Με το πρώτο φως της ημέρας λιμενικοί και εθελοντές συνέχισαν την έρευνα. Τα ξημερώματα εντοπίστηκε παρκαρισμένο στο Λεφόκαστρο το αυτοκίνητο του 30χρονου, στο εσωτερικό του οποίου υπήρχαν τα προσωπικά του αντικείμενα, ενώ ένα από τα ψαροντούφεκα και η σημαδούρα που χρησιμοποιούσε βρέθηκαν στη θάλασσα.

Κλείσιμο
Στην επιχείρηση για τον εντοπισμό του συμμετείχαν τρία σκάφη του Λιμενικού και δύο οχήματα, η Λέσχη Βατραχανθρώπων Βόλου, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων και δύο ιδιωτικά σκάφη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης