Δήμαρχος Σκοπέλου: Οικογένειες αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης λόγω της θεομηνίας

Δήμαρχος Σκοπέλου: Οικογένειες αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης λόγω της θεομηνίας

Κραυγή αγωνίας του δημάρχου προς την Πολιτεία για βοήθεια προς του πληγέντες - Στη Σκόπελο Σπίρτζης - Τόσκας και αρματαγωγό από τις Ένοπλες Δυνάμεις

Δήμαρχος Σκοπέλου: Οικογένειες αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης λόγω της θεομηνίας
Μεγάλες καταστροφές σημειώθηκαν στη Σκόπελο από την ισχυρότατη καταιγίδα η οποία σάρωσε όλο το νησί.

Ο δήμαρχος Σκοπέλου, Χρήστος Βασιλούδης, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στην «Κοινωνία Ωρα Mega», έκανε έκκληση προς την Πολιτεία για βοήθεια προς του πληγέντες, ενώ διεμήνυσε ότι υπάρχουν οικογένειες ακόμα και με πρόβλημα επιβίωσης!

«Τώρα βλέπεις τα κουρέλια που άφησε πίσω αυτή η καταστροφή. Ζητάμε άμεσα την επέμβαση της Πολιτείας. Υπάρχουν οικογένειες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης», ανέφερε σε δραματικό τόνο ο δήμαρχος.
Κλείσιμο



Το νησί παρουσιάζει εικόνα βιβλικής καταστροφής με τους κατοίκους να κάνουν λόγο για πρωτοφανές φαινόμενο. Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ ΕΔΩ.

Στη Σκόπελο Σπίρτζης - Τόσκας και αρματαγωγό από τις Ενοπλες Δυνάμεις

Στο νησί φτάνει σήμερα αρματαγωγό και μηχανήματα των Ενόπλων Δυνάμεων προκειμένου να συνδράμουν στην αντιμετώπιση των τεράστιων προβλημάτων μετά από επικοινωνία του υπουργού Άμυνας με τον αρχηγό ΓEEΘA Ε. Αποστολάκη και σε συνεννόηση με τις δημοτικές και περιφερειακές αρχές.

Στη Σκόπελο θα μεταβούν σήμερα και οι υπουργοί Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, ώστε να ενημερωθούν επί τόπου για τις εκτεταμένες καταστροφές που προκάλεσε η χθεσινοβραδινή κακοκαιρία στο νησί. 

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε από τις Βρυξέλλες επικοινωνία με τον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη, ο οποίος τον ενημέρωσε για την κατάσταση, ενώ για την αντιμετώπιση των προβλημάτων έχουν κινητοποιηθεί ήδη οι μηχανικοί της Περιφέρειας σε συνεννόηση με το Υπουργείο ΥΜΕΔ.







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης