Στις 12 Οκτωβρίου επιστρέφει ο δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας

Στις 12 Οκτωβρίου επιστρέφει ο δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας

Ελεύθερη η κίνηση για τις επόμενες τρεις εβδομάδες - Το μέτρο θα ισχύσει μέχρι τις 8 Ιουλίου 2016

Στις 12 Οκτωβρίου επιστρέφει ο δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας
Για τρεις εβδομάδες ακόμα θα είναι ελεύθερη η κίνηση των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας καθώς στην κοινή υπουργική απόφαση που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως προβλέπεται ότι το μέτρο του δακτυλίου θα επανέλθει σε ισχύ στις 12 Οκτωβρίου.

Ο δακτύλιος θα ισχύσει έως τις 8 Ιουλίου 2016 σύμφωνα με την απόφαση που υπογράφουν οι υπουργοί Εσωτερικών Αντώνης Μακρυδημήτρης, Οικονομικών Νίκος Χριστοδουλάκης και Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Κώστας Μουσουρούλης.

Υπενθυμίζεται ότι ο δακτύλιος ισχύει από Δευτέρα έως Πέμπτη από τις 7 το πρωί έως τις 8 το βράδυ και για την Παρασκευή απο τις 7 το πρωί έως τις 3 μετά το μεσημέρι.

Το δακτύλιο σχηματίζουν οι λεωφόροι και οδοί:«Λ. Αλεξάνδρας − Ζαχάρωφ − Λ. Μεσογείων − Φειδιππίδου − Μιχαλακοπούλου − Σπύρου Μερκούρη − Βρυάξιδος − Υμηττού − Ηλ. Ηλιού − Ανδρ. Φραντζή − Λ. Ανδρ. Συγγρού − Χαμοστέρνας − Πειραιώς − Ιερά Οδός − Λ. Κωνσταντινουπόλεως − Αχιλλέως − Πλατεία Καραϊσκάκη − Καρόλου − Μάρνη − 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων)−Λ. Αλεξάνδρας»

Το μέτρο δεν ισχύει τις επίσημες αργίες, καθώς και τις ημέρες που πραγματοποιείται απεργία των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.
Κλείσιμο

Διαβάστε την κοινή υπουργική απόφαση εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης