Από τη Βικτώρια στο Τάε Κβο Ντο οι πρόσφυγες

Από τη Βικτώρια στο Τάε Κβο Ντο οι πρόσφυγες

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη Γραμμή 1 του μετρό - Στον σταθμό είχαν βρει προσωρινό κατάλυμα οι πρόσφυγες που βρίσκονταν τις προηγούμενες ημέρες επί της πλατείας Βικτωρίας

Από τη Βικτώρια στο Τάε Κβο Ντο οι πρόσφυγες
Αποκαταστάθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα η κυκλοφορία στη Γραμμή 1 του μετρό. 

Η κίνηση των συρμών του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου διεξαγόταν τις προηγούμενες ώρες από Κηφισιά έως Αττική και από Ομόνοια έως Πειραιά, καθώς ο σταθμός του ΗΣΑΠ στην πλατεία Βικτωρίας ήταν κλειστός από το απόγευμα της Δευτέρας για λόγους ασφαλείας.

Στον σταθμό είχαν βρει προσωρινό κατάλυμα οι πρόσφυγες που βρίσκονταν τις προηγούμενες ημέρες επί της πλατείας Βικτωρίας.

Στο κλειστό γήπεδο του ταε κβον ντο, στο Παλαιό Φάληρο, μεταφέρθηκαν, αργά χθες το βράδυ, οι περίπου 200 πρόσφυγες που είχαν βρει καταφύγιο στις αποβάθρες του σταθμού του ΗΣΑΠ, στην πλατεία Βικτωρίας, λόγω της κακοκαιρίας.

Η μεταφορά τους έγινε με αστικά λεωφορεία και χωρίς να υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Οπως τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Διονύσης Χατζηδάκης, οι πρόσφυγες πρόκειται να μείνουν στο κλειστό του ταε κβον ντο για δύο ημέρες, όπως τον ενημέρωσε ο υπηρεσιακός υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας.
Κλείσιμο

Ο κ.Χατζηδάκης, ανέφερε ότι σε δώδεκα ημέρες θα ξεκινήσει στο κλειστό του Παλαιού Φαλήρου η διοργάνωση του παγκοσμίου πρωταθλήματος πάλης.




































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης