«Μαϊμού» τεχνικοί της ΔΕΗ ξάφρισαν τέσσερα σπίτια στην Κω

«Μαϊμού» τεχνικοί της ΔΕΗ ξάφρισαν τέσσερα σπίτια στην Κω

Στο λιμάνι του νησιού τους περίμεναν άνδρες της Ασφαλείας που είχαν εξιχνιάσει τρεις κλοπές και μια απόπειρα σε σπίτια στην πόλη της Κω και την Αντιμάχεια και είχαν ταυτοποιήσει τους δράστες

«Μαϊμού» τεχνικοί της ΔΕΗ ξάφρισαν τέσσερα σπίτια στην Κω
Πήγαν στην Κω, όχι για διακοπές, αλλά μόνο και μόνο για να ξαφρίσουν όσους κατοίκους προλάβαιναν παριστάνοντας τους τεχνικούς της Δ.Ε.Η. δυο νεαροί Έλληνες! Αφού άρπαξαν σημαντικά χρηματικά ποσά την ώρα που κρατούσαν απασχολημένους τους ιδιοκτήτες, ξεκίνησαν για να επιστρέψουν στην Αθήνα.

Δεν κατάφεραν, όμως, να επιβιβαστούν στο πλοίο της γραμμής, γιατί στο λιμάνι του νησιού τους περίμεναν άνδρες της Ασφαλείας που είχαν εξιχνιάσει τρεις κλοπές και μια απόπειρα σε σπίτια στην πόλη της Κω και την Αντιμάχεια και είχαν ταυτοποιήσει τους δράστες, έναν 30χρονο σε βάρος του οποίου ισχύουν περιοριστικοί όροι για υπόθεση ληστείας και έναν 24χρονο. Πάνω τους βρέθηκαν 2.725 ευρώ και τέσσερα κινητά τα οποία κατασχέθηκαν.

Ως τώρα, δεν έχουν βρει τα υπόλοιπα χρήματα που άρπαξαν με το πρόσχημα ότι θα έκαναν ελέγχους στους μετρητές της Δ.Ε.Η. και που, σύμφωνα με τα θύματα, ξεπερνούν τα 12.000 ευρώ! Οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω που τους άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένες κλοπές και η έρευνα συνεχίζεται για την πλήρη διαλεύκανση της δράσης τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης