Περισσότερα από 25.800 παιδιά έμειναν εκτός των παιδικών σταθμών

Περισσότερα από 25.800 παιδιά έμειναν εκτός των παιδικών σταθμών

Έγιναν 106.885 έγκυρες αιτήσεις στο σύνολο των 121.683 αιτήσεων - Τα παιδιά που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα ανέρχονται σε 81.003

Περισσότερα από 25.800 παιδιά έμειναν εκτός των παιδικών σταθμών
Εκτός παιδικών σταθμών μένουν 25.882 παιδιά, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του ΕΣΠΑ που ανακοινώθηκαν. Ειδικότερα, οι πίνακες με τα επίσημα αποτελέσματα μοριοδότησης για τη φιλοξενία παιδιών σε βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς μέσω σχετικού προγράμματος ΕΣΠΑ, είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ). 

Ετσι, σύμφωνα με τα στοιχεία, τα παιδιά που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα ανέρχονται σε 81.003, ενώ έγιναν 106.885 έγκυρες αιτήσεις στο σύνολο των 121.683 αιτήσεων. Εκτός έμειναν συνολικά 25.882 παιδιά (από τις έγκυρες αιτήσεις).

Οι μητέρες έχουν τη δυνατότητα να εγγράψουν τα παιδιά τους στις δομές όπου τοποθετούνται από σήμερα, Δευτέρα, έως την Παρασκευή.

Για λόγους προστασίας των προσωπικών δεδομένων, στους πίνακες δεν εμφανίζονται το ονοματεπώνυμο του γονέα και των παιδιών, αλλά ειδικοί κωδικοί αριθμοί που έχουν δοθεί από την ΕΕΤΑ.

Κλείσιμο
Οι αιτούντες γονείς μπορούν να δουν τα αποτελέσματα της αίτησής τους σε ειδική εφαρμογή, η οποία απαιτεί την εισαγωγή του ΑΦΜ και του ΑΜΚΑ, που αναφέρονται στην αίτηση συμμετοχής του κάθε υποψήφιου.


Πόσοι έκαναν αίτηση



Πόσοι τελικά ωφελήθηκαν

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης