Συμβούλιο της Επικρατείας: Συνεχίζει την έγκριση προσλήψεων

Συμβούλιο της Επικρατείας: Συνεχίζει την έγκριση προσλήψεων

Εκδίδει αποφάσεις για κατ' εξαίρεση προσλήψεις κατά την προεκλογική περίοδο

Συμβούλιο της Επικρατείας: Συνεχίζει την έγκριση προσλήψεων
Το Συμβούλιο  της Επικρατείας συνεχίζει να εκδίδει  αποφάσεις έγκρισης για κατ΄  εξαίρεση προσλήψεις κατά την προεκλογική περίοδο, ενώ για πρώτη φορά «έκοψε» μια αίτηση  για   προσλήψεις και συγκεκριμένα δεν επέτρεψε την πρόσληψη καθηγητών μουσικής σε ωδείο.

Ειδικότερα, η  αρμόδια επιτροπή του ΣτΕ ενέκρινε το αίτημα του υπουργείου Εσωτερικών για την συνέχιση των διαδικασιών fast track προσλήψεων 35 ατόμων στις υπηρεσίες ασύλου Αττικής, Θεσσαλονίκης, Λέσβου, Ρόδου και Σάμου, λόγω των αυξημένων μεταναστευτικών ροών. Ακόμη, γνωμοδότησε θετικά το ΣτΕ για την πρόσληψη 32 πρώην δημοτικών αστυνομικών για τις υπηρεσίες ασύλου.

Επίσης, επέτρεψε την πρόσληψη 18 καθηγητών χορού  για το «Κέντρο Μελέτης Χορού Ι. και Ραϋμόνδου Ντάνκαν» του Δήμου Βύρωνα.

Κλείσιμο
Αντίθετα, απέρριψε την αίτηση του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας που ζητούσε την κατ΄ εξαίρεση πρόσληψη εκπαιδευτικού προσωπικού.

Οι σύμβουλοι Επικρατείας επισημαίνουν ότι το αίτημα διατυπώθηκε αόριστα χωρίς να προσδιορίζεται ο αριθμός και οι ειδικότητες του ζητούμενου προσωπικού, αλλά ούτε προκύπτει ότι είχε ξεκινήσει η διαδικασία πρόσληψης (προκήρυξη, κ.λπ.).
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης