«Είμαι χρόνια χρήστης, με έμπλεξε άλλος» είπε στον ανακριτή το 38χρονο πρώην μοντέλο

«Είμαι χρόνια χρήστης, με έμπλεξε άλλος» είπε στον ανακριτή το 38χρονο πρώην μοντέλο

Οδηγήθηκε ξανά σήμερα στον ανακριτή - Το ίδιο και οι δύο συγκατηγορούμενοί του - Κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και για διακίνηση ναρκωτικών - Η λαμπερή ζωή και η διεθνής καριέρα του μοντέλου


«Είμαι χρόνια χρήστης, με έμπλεξε άλλος» είπε στον ανακριτή το 38χρονο πρώην μοντέλο
Εξηγήσεις επί δύο ώρες έδωσε στον 19ο τακτικό ανακριτή ο 38χρονος πρώην παίχτης του μπέιζμπολ και πρώην μοντέλο που συνελήφθη από τις αστυνομικές Αρχές την περασμένη Παρασκευή, για την μεγάλη υπόθεση διακίνησης κοκαΐνης 27 κιλών αξίας 1,5 εκατ. ευρώ. 

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο 38χρονος είναι αυτές της σύστασης συμμορίας και της διακίνησης ναρκωτικών. Για την υπόθεση αυτή κατηγορούνται δυο ακόμη πρόσωπα, που βρίσκονται ενώπιον του ανακριτή. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της απολογίας του ο 38χρονος υποστήριξε ότι είναι εξαρτημένος χρήστης και ότι η μακροχρόνια χρήση ναρκωτικών τον οδήγησε και στη διακίνηση ουσιών. 
Κλείσιμο



Φέρεται ακόμη να ανέφερε πως η οικονομική του κατάσταση ήταν κακή, που ζούσε με χρήματα που του έστελναν οι γονείς του και πως έκανε χρήση κοκαΐνης όσο ήταν ακόμη αθλητής για να ανεβαίνει η αδρεναλίνη του και να έχει καλύτερες επιδόσεις.

Μάλιστα, ο κατηγορούμενος φέρεται να κατονόμασε στον ανακριτή πρόσωπο που - όπως είπε - τον ενέπλεξε στην όλη υπόθεση. Πρόκειται για Έλληνα, άνεργο που όμως σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του 38χρονου στον ανακριτή  κυκλοφορούσε με πανάκριβο αυτοκίνητο. 





Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο συνήγορος του 38χρονου κ. Σάκης Κεχαγιόγλου ανάφερε μεταξύ άλλων πως ο εντολέας του είναι τοξικομανής πολλά χρόνια και πως ο ρόλος του στην όλη υπόθεση είναι περιφερειακός. 

«Η εμπλοκή του στην υπόθεση οφείλεται στην πολύχρονη εξάρτηση του εντολέα μου από την κοκαΐνη, η οποία και τον οδήγησε σε πράξεις διακίνησης» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κεχαγιόγλου χαρακτηρίζοντας θύμα τον 38χρονο. 

Από την πλευρά του ο έτερος συνήγορος Δ. Γκαβέλας τόνισε ότι στο πλαίσιο της ανάκρισης έχει διοριστεί πραγματογνώμονας ο οποίος και θα εξετάσει τον 38χρονο, επισημαίνοντας μάλιστα πως ο εντολέας του έχει μετανιώσει για τις πράξεις του. 
Αυτή την ώρα στον ανακριτή απολογούνται οι άλλοι δυο συγκατηγορούμενοι του 38χρονου. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των απολογιών ανακριτής και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική μεταχείριση των κατηγορουμένων, αν δηλαδή θα τους κριθούν προφυλακιστέοι ή θα αφεθούν ελεύθεροι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση είναι ογκώδης και σε αυτή εμπεριέχονται μαγνηοτοφωμνημένης συνομιλίες καθώς και άλλα στοιχεία. 





Διάλεξε τον «εύκολο» δρόμο

Τον εύκολο αλλά ως φαίνεται επικίνδυνο δρόμο του γρήγορου χρήματος από την πώληση ναρκωτικών φαίνεται πως είχε επιλέξει τα τελευταία χρόνια γνωστό μοντέλο που συνελήφθη στον Ασπρόπυργο το περασμένο Σάββατο. Ο άνδρας, το όνομα του οποίου κοσμούσε τις περισσότερες πασαρέλες την πρώτη δεκαετία του 2000, πιάστηκε από τους έμπειρους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών που σε συνεργασία και με αμερικάνικες υπηρεσίες (DEA) έδωσαν ακόμη ένα «χτύπημα» στα κυκλώματα που διακινούν κοκαΐνη στη χώρα μας. Οι ελληνικές αρχές είχαν πάρει τις πληροφορίες από Αμερικανούς συναδέλφους τους και αξιοποιώντας και τις δικές τους έκαναν έφοδο 27 κιλά από το ναρκωτικό των πλουσίων. Οι έρευνες της Δίωξης Ναρκωτικών συνεχίζονται αφού οι δυο συλληφθέντες φαίνεται πως ανήκουν σε ένα ευρύτερο κύκλωμα που διακινεί μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης τόσο στο λαμπερό χώρο της μόδας όσο και στους κοσμικούς κύκλους της Αθήνας.



Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα αρχικά το απόγευμα του Σαββάτου και μετά από δύο αναβολές που ζήτησαν τελικά απολογούνται σήμερα. Την υπόθεση έχει αναλάβει ο ποινικολόγος Σάκης Κεχαγιόγλου με το συνεργάτη του Δημήτρη Γκαβέλα.

Η λαμπερή ζωή και η διεθνής καριέρα

Ξεκίνησε την πορεία του όταν στα 20 του χρόνια ήρθε από τον Καναδά στην Ελλάδα και αποφάσισε να ασχοληθεί με τον χώρο της μόδας. Η εμφάνισή του, άνοιξε διάπλατα πόρτες και εκείνος ξεκίνησε μία διαδρομή απίστευτη. Εξώφυλλα, διεθνείς συνεργασίες με εκείνον να αποτελεί το βαρύ... πυροβολικό σε κάθε editorial μόδας. Μεγαλώνοντας τα άφησε όλα πίσω του και ασχολήθηκε με επιχειρήσεις, αποφασίζοντας να επενδύσει την περιουσία του σε κάτι δικό του. Απομακρύνθηκε απλώς από τα «φώτα» της δημοσιότητας και ξεκίνησε ένα άλλο κεφάλαιο στη ζωή του, το οποίο σταμάτησε ξαφνικά μετά την εξέλιξη τη σημερινή και τη σύλληψή του για υπόθεση ναρκωτικών.

















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης