Προθεσμία για αύριο πήρε το μοντέλο με την κοκαΐνη

Προθεσμία για αύριο πήρε το μοντέλο με την κοκαΐνη

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε στις 9 το πρωί το γνωστό μοντέλο που συνελήφθη το Σάββατο στον Ασπρόπυργο για διακίνηση κοκαΐνης, όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την Πέμπτη 

Προθεσμία για αύριο πήρε το μοντέλο με την κοκαΐνη
Αύριο θα απολογηθούν στον ανακριτή το 38χρονο πρώην μοντέλο και παίκτης της ομάδας του Παναθηναϊκού στο μπέιζμπολ και οι δυο συγκατηγορούμενοι του, οι οποίοι  φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση διακίνησης κοκαΐνης 27 κιλών και αξίας 1.500.000 ευρώ. Οι τρεις κατηγορούμενοι προσήλθαν σήμερα στον ανακριτή αλλά ζήτησαν και έλαβαν νέα προθεσμία για αύριο.

Οι τρεις άνδρες είχαν συλληφθεί την περασμένη Παρασκευή και είχαν πάρει αρχικά προθεσμία για να απολογηθούν σήμερα. Καθώς ωστόσο στοιχεία από τις απόμαγνητοφωνημένες συνομιλίες και από άλλα ευρήματα των αρχών προστίθενται στην ήδη ογκώδη δικογραφία της υπόθεσης, οι συνήγοροι των κατηγορουμένων ζήτησαν νέα προθεσμία προκειμένου να μελετήσουν το νέο υλικό και να προετοιμάσουν την υπερασπιστική τους γραμμή. 

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο 38χρονος και οι φερόμενοι συνεργοί του είναι αυτές της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης και της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών 
Κλείσιμο


Διάλεξε τον «εύκολο» δρόμο

Τον εύκολο αλλά ως φαίνεται επικίνδυνο δρόμο του  γρήγορου χρήματος από την πώληση ναρκωτικών φαίνεται πως είχε επιλέξει τα τελευταία χρόνια γνωστό μοντέλο που συνελήφθη στον Ασπρόπυργο το περασμένο Σάββατο.

Ο άνδρας, το όνομα του οποίου κοσμούσε τις περισσότερες πασαρέλες την πρώτη δεκαετία του 2000, πιάστηκε από τους έμπειρους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών που σε συνεργασία και με αμερικάνικες υπηρεσίες (DEA) έδωσαν ακόμη ένα «χτύπημα» στα κυκλώματα που διακινούν κοκαΐνη στη χώρα μας.



Οι ελληνικές αρχές είχαν πάρει τις πληροφορίες από Αμερικανούς συναδέλφους τους και αξιοποιώντας και τις δικές τους έκαναν έφοδο 27 κιλά από το ναρκωτικό των πλουσίων. Οι έρευνες της Δίωξης Ναρκωτικών συνεχίζονται αφού οι δυο συλληφθέντες φαίνεται πως ανήκουν σε ένα ευρύτερο κύκλωμα που διακινεί μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης τόσο στο λαμπερό χώρο της μόδας όσο και στους κοσμικούς κύκλους της Αθήνας.



Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα αρχικά το απόγευμα του Σαββάτου όπου ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν σήμερα.



Την υπόθεση έχει αναλάβει ο ποινικολόγος Σάκης Κεχαγιόγλου με το συνεργάτη του Δημήτρη Γκαβέλα.



Η λαμπερή ζωή και η διεθνής καριέρα

Ξεκίνησε την πορεία του όταν στα 20 του χρόνια ήρθε από τον Καναδά στην Ελλάδα και αποφάσισε να ασχοληθεί με τον χώρο της μόδας.



Το παρουσιαστικό του του άνοιξε διάπλατα πόρτες και εκείνος ξεκίνησε μία διαδρομή απίστευτη. Εξώφυλλα διεθνείς συνεργασίες με εκείνον να αποτελεί το βαρύ... πυροβολικό σε κάθε editorial μόδας. 



Μεγαλώνοντας τα άφησε όλα πίσω του και ασχολήθηκε με επιχειρήσεις, αποφασίζοντας να επενδύσει την περιουσία του σε κάτι δικό του. Αποτραβήχθηκε απλώς από τα «φώτα» της δημοσιότητας και ξεκίνησε ένα άλλο κεφάλαιο στη ζωή του, το οποίο σταμάτησε ξαφνικά μετά την εξέλιξη τη σημερινή και τη σύλληψή του για υπόθεση ναρκωτικών.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης