Δείτε τη φωτογραφία-ντοκουμέντο λίγο πριν ξυλοκοπήσει ο μπράβος τον 31χρονο Βαγγέλη

Δείτε τη φωτογραφία-ντοκουμέντο λίγο πριν ξυλοκοπήσει ο μπράβος τον 31χρονο Βαγγέλη

Ελεύθερος αφέθηκε ο μπράβος της Μυκόνου, πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη - «Δεν ξέρω αν θα γυρίσει σπίτι ο Βαγγέλης μου» ξεσπά η σύζυγός του

Δείτε τη φωτογραφία-ντοκουμέντο λίγο πριν ξυλοκοπήσει ο μπράβος τον 31χρονο Βαγγέλη
Ο 31χρονος Βαγγέλης, με τη σύζυγό του και την παρέα τους διασκέδαζαν στο μπαρ της παραλίας Super Paradise, στη Μύκονο, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία-ντοκουμέντο που εξασφάλισε το protothema.gr. Τίποτα δεν προμήνυε αυτό που ακολούθησε: Ο 31χρονος Βαγγέλης Πέππος ξυλοκοπήθηκε άγρια από μπράβο και έκτοτε νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Θριασίου σε κωματώδη κατάσταση από τις σοβαρότατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που έχει υποστεί.

Η σύζυγος του 31χρονου Βαγγέλη Πέππου, Αφροδίτη Κλεάνθους, σοκαρισμένη αναφέρθηκε νωρίτερα σήμερα τις δραματικές στιγμές που οδήγησαν στο βαρύτατο τραυματισμό του συζύγου της από μπράβο στη Μύκονο. «Ήμασταν μεγάλη παρέα. Μου είπε πάω τουαλέτα. Προφανώς γυρνώντας  δέχτηκε την επίθεση. Δεν πρόλαβα δω κατι. Το μόνο που ξέρω είναι από τον κόσμο και τους πελάτες, ο Βαγγέλης δεν σήκωσε χέρι σε κανέναν. Δεν ξέρω καν πώς ξεκίνησε η παρεξήγηση» είπε στο protothema.gr η κυρία Κλεάνθους.

Κλείσιμο

Η φωτογραφία λίγες στιγμές πριν το ξυλοκόπημα του 31χρονου Βαγγέλη. Τίποτα δεν προμήνυε αυτό που ακολούθησε...

Οι φωτογραφίες μετά τον βαρύτατο τραυματισμό του 31χρονου είναι σοκαριστικές. Στις πολύ σκληρές φωτογραφίες ο άτυχος Κύπριος εμφανίζεται αναίσθητος στο έδαφος μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του που είχε ως αποτέλεσμα να υποστει βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πλέον να νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση στο Θριάσιο Νοσοκομείο.


«Δεν ξέρω αν θα γυρίσει σπίτι ο Βαγγέλης μου»
«Ήμασταν μεγάλη παρέα. Μου είπε πάω τουαλέτα. Προφανώς γυρνώντας  δέχτηκε την επίθεση. Δεν πρόλαβα δω κατι. Το μόνο που ξέρω είναι από τον κόσμο και τους πελάτες, ο Βαγγέλης δεν σήκωσε χέρι σε κανέναν. Δεν ξέρω καν πώς ξεκίνησε η παρεξήγηση» λέει στο protothema.gr η κυρία Κλεάνθους. «Ο Βαγγέλης τους είπε να χαλαρώσουν, ο άλλος τον χτύπησε. Τότε οι μπράβοι τον έβγαλαν έξω και συνέχισε να φωνάζει "μην με χτυπάτε". Ήμασταν όλοι μαζί. Προφανώς γυρνώντας από την τουαλέτα πήγε να παραγγείλει. Κάποιος μου είπε οτι κορόιδεψαν την προφορά του και έτσι ξεκίνησε η παρεξήγηση. Τον κάνανε άχρηστο, τον σήκωσαν και τον πέταξαν με το κεφάλι κάτω» συνεχίζει προσπαθώντας να παραμείνει ψύχραιμη για την μεγάλη περιπέτεια που περνάει ο σύζυγός της. «Δεν ξέρω αν θα γυρίσει σπίτι ο Βαγγέλης μου. Εχει χτυπήσει στον αυχένα. Δεν τον άφηναν να μπει μέσα να πάρει τη γυναίκα του και ένας φίλος μπήκε μέσα να με πάρει. Μέχρι να γυρίσει ο φίλος, ο Βαγγέλης ήταν στο πάτωμα αιμόφυρτος. Έλειψε για δυο λεπτά και τον σακάτεψαν» συμπληρώνει.


Ο μπράβος παραδόθηκε
Ελεύθερος αφέθηκε ο μπράβος της Μυκόνου ο οποίος το βράδυ της Κυριακής χτύπησε και έστειλε στην εντατική τον 31χρονο Κύπριο Ευάγγελο Πέππο έξω από γνωστό beach bar του νησιού. 

Ο 25χρονος Μανώλης που εργαζόταν ως σεκιούριτι στην εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας γνωστού διεθνούς πυγμάχου, αντιμετωπίζει από κοινού κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα για βαριές σωματικές βλάβες και αφού πήρε 48ωρη προθεσμία θα απολογηθεί την Πέμπτη. 

Ο ίδιος μαζί με τους δικηγόρους του, παρουσιάστηκε στις 8 το πρωι της Τρίτης στο Α.Τ Μυκόνου αλλά δεν συνελήφθη αφού είχε παρέλθει το αυτόφωρο και δεν αντιμετωπίζει κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα και έτσι αφού πήρε αντίγραφα της δικογραφίας θα δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις στις αρχές μετά από 48 ώρες. 

Σύμφωνα με την έκθεση εξέτασης κατηγορουμένου που αποκαλύπτει το protothema.gr, «Στις 20:30 στην περιοχή Πλυντρί Μυκόνου, έξωθεν καταστήματος μπαρ και συγκεκριμένα στο χώρο στάθμευσης του ανωτέρω, προκάλεσες από κοινού με τον (σ.σ αναφέρει το όνομα του διεθνούς πυγμάχου) στην εταιρεία παροχής υπηρεσιών του οποίου εργάζεσαι ως προσωπικό ασφαλείας, βαριά σωματική πάθηση στην υγεία του Πέππου Ευαγγέλου, τον έριψες με αποτέλεσμα να χτυπήσει το κεφάλι του στο έδαφος». 

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του 25χρονου, Στέλιος Γκαρίπης, μιλώντας στο protothema.gr τόνισε πως: «Η μυστικότητα της ανακριτικής διαδικασίας δεν επιτρέπει την αποκάλυψη στοιχείων της δικογραφίας. Θεωρώ ωστόσο υποχρέωσή μου να αναφέρω χωρίς κανέναν περαιτέρω σχολιασμό το ότι ο άτυχος νεαρός, παρά τη σοβαρότητα του τραυματισμού του, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου με το περιπολικό διότι το ασθενοφόρο θα ερχόταν μετά από 45 ολόκληρα λεπτά. Στο δε Κέντρο Υγείας υπήρχε μόνο ένας γιατρός».



Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λέπτα μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του 31χρονου




Ηχητικό ντοκουμέντο. (Οι φίλοι του Βαγγέλη του ζητούν απεγνωσμένα να σηκωθεί και να περπατήσει. Στη συνέχεια ένας φίλος του θύματος συνομιλεί με τον μπράβο που κατηγορείται ότι προκάλεσε το σοβαρό περιστατικό)











Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης