«Ευαίσθητοι» ληστές άφησαν… χαρτζιλίκι στο θύμα τους!

«Ευαίσθητοι» ληστές άφησαν… χαρτζιλίκι στο θύμα τους!

Ήταν… πονόψυχοι οι άγνωστοι κακοποιοί που επιτέθηκαν σε έναν μοναχικό ηλικιωμένο τη στιγμή που επέστρεφε στο σπίτι του στην Ρόδο

«Ευαίσθητοι» ληστές άφησαν… χαρτζιλίκι στο θύμα τους!
Ήταν… πονόψυχοι οι άγνωστοι κακοποιοί που επιτέθηκαν σε έναν μοναχικό ηλικιωμένο τη στιγμή που επέστρεφε στο σπίτι του στην Ρόδο, αφού φαίνεται ότι συγκινήθηκαν από την οικονομική του ανέχεια και του άφησαν μερικά… ψιλά για να περάσει!

Οι δράστες είχαν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι του 68χρονου στην περιοχή Καλυθιές και, μόλις εκείνος άνοιξε την πόρτα, όρμησαν κατά πάνω του και τον σκέπασαν με ένα… σεντόνι! Αμέσως τον οδήγησαν μέσα στο σπίτι και άρχισαν να του ζητούν χρήματα. Όμως, ο ηλικιωμένος τους είπε ότι, εκτός από 120 ευρώ που είχε στην τσέπη του, δεν διέθετε άλλα για να πληρώσει τις υποχρεώσεις του ώσπου να εισπράξει τη σύνταξή του στο τέλος του μήνα.

Τα λόγια του φαίνεται πως κούνησαν κάποια… ευαίσθητη χορδή στους ληστές, γιατί πήραν μόνο τα 100 ευρώ αφήνοντάς του τα υπόλοιπα 20! Αμέσως μετά, έσπευσαν να εξαφανιστούν προς άγνωστη κατεύθυνση και αναζητούνται από την Αστυνομία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης