Ταχυδρομική διανομέας θύμα ληστών στη Βοιωτία

Ταχυδρομική διανομέας θύμα ληστών στη Βοιωτία

Πήγαινε στο χωριό για να τους παραδώσει τα χρήματα έπεσε σε ενέδρα ενόπλων κακοποιών οι οποίοι την απείλησαν και της άρπαξαν τον σάκο

Ταχυδρομική διανομέας θύμα ληστών στη Βοιωτία
Χωρίς τη σύνταξή τους έμειναν οι δικαιούχοι κάτοικοι των κοινοτήτων Μελισσοχώρι και Καπαρέλι στην Βοιωτία, αφού η ταχυδρομική διανομέας που πήγαινε στο χωριό για να τους παραδώσει τα χρήματα έπεσε σε ενέδρα ενόπλων κακοποιών οι οποίοι την απείλησαν και της άρπαξαν τον σάκο.

Η 44χρονη ταχυδρομική πράκτορας κατευθυνόταν προς το χωριό με το αυτοκίνητό της, όταν ξαφνικά ένα άλλο αυτοκίνητο της έκλεισε το δρόμο σε απόσταση μισού χιλιομέτρου από τα πρώτα σπίτια του Μελισσοχωρίου. Μέσα, βρίσκονταν δυο άγνωστοι που φορούσαν κουκούλες, ένας από τους οποίους βγήκε έξω και την ακινητοποίησε με την απειλή πιστολιού.

Ο κακοποιός άρπαξε τον φάκελο με τα χρήματα, που είχε μέσα περίπου 10.000 ευρώ, μπήκε ξανά στο αυτοκίνητο του συνεργού του και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Η Αστυνομία ξεκίνησε έρευνες για να τους εντοπίσει, μόλις ειδοποιήθηκε από την 44χρονη, αλλά ήδη ήταν πολύ αργά.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης