Κέρκυρα: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης

Κέρκυρα: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης

Η Δίωξη Ναρκωτικών συγκέντρωσε πληροφορίες για τον ηγετικό πυρήνα και τους δώδεκα «πελάτες» του

Κέρκυρα: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης
«Κλειστό» πελατολόγιο είχε ένα κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης που δραστηριοποιούνταν στην Κέρκυρα, αλλά παρ' όλα αυτά οι πληροφορίες για τον ηγετικό πυρήνα του και τους 12 «πελάτες» διέρρευσαν στη Δίωξη Ναρκωτικών Κέρκυρας που, μεταξύ άλλων, κατάσχεσε μεγάλα χρηματικά ποσά.

Η σπείρα δρούσε τουλάχιστον τους τελευταίους τρεις μήνες στο νησί, όπου τα βασικά μέλη της -δυο Έλληνες ηλικίας 55 και 53 χρόνων- μετέφεραν ποσότητες του ναρκωτικού και τις διακινούσαν σε συγκεκριμένα πρόσωπα. Ο πρώτος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς, οι οποίοι ανακάλυψαν τις κρύπτες σε διάφορα σημεία του σπιτιού του όπου έκρυβε κοκαΐνη βάρους πέντε γραμμαρίων και 9.850 ευρώ από τα παράνομα έσοδά του.

Από τους αγοραστές των ναρκωτικών συνελήφθησαν τρεις ηλικίας 61, 55 και 37 χρόνων και στην κατοχή τους βρέθηκαν κάρτες και καλαμάκια με υπολείμματα κοκαΐνης, επτά ναρκωτικά χάπια και άλλα 3.350 ευρώ! Οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας με κατηγορίες για προμήθεια, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών κατά περίπτωση, ενώ η έρευνα συνεχίζεται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης