Απατεώνισσα παρίστανε την υπάλληλο της Δ.Ε.Η

Απατεώνισσα παρίστανε την υπάλληλο της Δ.Ε.Η

Eίχε πείσει μια ηλικιωμένη ότι έπρεπε να πληρώσει αδρά για την επισκευή μιας υποτιθέμενης βλάβης

Απατεώνισσα παρίστανε την υπάλληλο της Δ.Ε.Η
Αναγνωρίστηκε μετά από πολυήμερη έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας η απατεώνισσα που είχε παρουσιαστεί ως υπάλληλος της Δ.Ε.Η. σε μια ηλικιωμένη γυναίκα σε χωριό της Κοζάνης και την είχε πείσει ότι έπρεπε να πληρώσει αδρά για την επισκευή μιας υποτιθέμενης βλάβης.

Πρόκειται για μια 33χρονη Ελληνίδα η οποία είχε επισκεφτεί την ανυποψίαστη 83χρονη στο σπίτι της στην κοινότητα Δρέπανο και της είχε ανακοινώσει ότι υπήρχε... διαρροή ρεύματος και κινδύνευε να γίνει βραχυκύκλωμα! Η ηλικιωμένη φοβήθηκε να μην γίνει... κάρβουνο και δεν πήγε το μυαλό της ότι η άγνωστη ήθελε να την εξαπατήσει. Έτσι, προθυμοποιήθηκε να ακολουθήσει τις «οδηγίες» της.

Η απατεώνισσα ζήτησε χρήματα για την επισκευή και η 83χρονη της έδωσε 500 ευρώ. Όμως, η άπληστη 33χρονη της είπε ότι δεν ήταν αρκετά και την έπεισε να καλύψει τη διαφορά με τα... χρυσαφικά της αξίας 1.000 ευρώ, τα οποία πήρε και έγινε καπνός! Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της για απάτη υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης, ενώ ερευνάται αν έχει εξαπατήσει και άλλα θύματα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης