Μίνι χασισοφυτεία σε δάσος της Ημαθίας

Μίνι χασισοφυτεία σε δάσος της Ημαθίας

Στον Πύργο συνελήφθη 55χρονος με 10,7 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή «σοκολάτας»

Μίνι χασισοφυτεία σε δάσος της Ημαθίας
Όλα τα απαραίτητα σύνεργα για να καλλιεργεί και να περιποιείται τη μίνι χασισοφυτεία που διατηρούσε, είχε μεταφέρει σε μια δύσβατη δασική περιοχή έξω από το χωριό του στην Ημαθία ένας 60χρονος, ο οποίος συνελήφθη στον χώρο από αστυνομικούς της Ασφάλειας Βέροιας. 

Δίπλα στα επτά δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,40 εκατοστών ως ενός μέτρου, βρέθηκαν τέσσερα πλαστικά δοχεία με τα οποία μετέφερε νερό για να τα ποτίζει, τρεις πλαστικές σακούλες με λίπασμα και ένα σκαπτικό εργαλείο. Στο σπίτι του χασισοκαλλιεργητή, κατασχέθηκε ένα ακόμη δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 1,30 μέτρου που καλλιεργούσε και μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Βέροιας άσκησε στον 60χρονο δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για καλλιέργεια ναρκωτικών.

*** Με 10,7 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή «σοκολάτας» συνελήφθη στον Πύργο ένας 55χρονος που υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ασφαλείας. Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, οι αστυνομικοί κατάσχεσαν άλλα 11 γραμμάρια του ίδιου ναρκωτικού. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης