Μύκονος: Μετά το «κράξιμο» του Ντίξον, έκαναν λαμπίκο τις τουαλέτες

Μύκονος: Μετά το «κράξιμο» του Ντίξον, έκαναν λαμπίκο τις τουαλέτες

«Αηδιαστικές οι τουαλέτες στο αεροδρόμιο της Μυκόνου. Ελπίζω να ιδιωτικοποιηθεί» έγραψε στις 19 Αυγούστου ο διάσημος δημοσιογράφος - Λίγες μέρες μετά, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το protothema.gr, οι τουαλέτες του αεροδρομίου είναι πεντακάθαρες

Μύκονος: Μετά το «κράξιμο» του Ντίξον, έκαναν λαμπίκο τις τουαλέτες
Συνήθως, οι εκάστοτε φορείς για να ενεργοποιηθούν χρειάζονται άπειρες καταγγελίες και πολύ χρόνο. Ένας «εγγυημένος» τρόπος για να λάβουν άμεσα δράση είναι κάποιο δημόσιο πρόσωπο να γνωστοποιήσει το πρόβλημα. Όσο πιο γνωστό το πρόσωπο, τόσο πιο γρήγορα η... λύση. Κάτι τέτοιο φαίνεται να συνέβη και στη Μύκονο.

Ήταν 19 Αυγούστου, όταν ο γνωστός δημοσιογράφος, Hugo Dixon, μέσω του προσωπικού του προφίλ στο Twitter δυσφήμισε παγκοσμίως το «νησί των ανέμων».

«Αηδιαστικές είναι οι τουαλέτες στο αεροδρόμιο της Μυκόνου. Δεν υπάρχει χαρτί τουαλέτας, ούτε σαπούνι, ούτε πετσέτες. Ελπίζω αυτό να ιδιωτικοποιηθεί», ήταν το σχετικό tweet του Hugo Dixon, με τον γνωστό δημοσιογράφο να τάσσεται υπέρ της «εκποίησης και εκμετάλλευσής»  του από τη γερμανική Fraport. 
Κλείσιμο



Σήμερα, μερικές ημέρες έπειτα από το συγκεκριμένο tweet, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το protothema.gr άρχισαν να γίνονται κάποιες εργασίες καθαρισμού τους, βελτιώνοντας έστω και λίγο την άθλια κατάσταση στις οποίες τις βρήκε ο  Hugo Dixon.









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης