«Μυστηριώδης» εξαφάνιση βασικού μάρτυρα στην υπόθεση Άννυ

«Μυστηριώδης» εξαφάνιση βασικού μάρτυρα στην υπόθεση Άννυ

Συγκλονιστικές εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της μικρής Άννυ -«Υπάρχουν πολλά σενάρια για αυτή τη μυστηριώδη εξαφάνιση του Νικολάι, ακόμη και η πιθανότητα ο ίδιος είτε να έχει φύγει σε κάποια άλλη χώρα ή και να μη ζει πλέον», λέει μιλώντας αποκλειστικά στο protothema.gr ο ποινικολόγος που χειρίζεται την υπόθεση κ. Σταύρος Γεωργίου

«Μυστηριώδης» εξαφάνιση βασικού μάρτυρα στην υπόθεση  Άννυ
Λίγες ημέρες μας χωρίζουν πια από την εκδίκαση της υπόθεσης της φρικτής δολοφονίας της μικρής Άννυ, υπόθεση πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα που σε κάθε περίπτωση προκάλεσε σοκ στο πανελλήνιο αλλά και απασχόλησε τα διεθνή ΜΜΕ.  Οι μνήμες νωπές, η συγκίνηση και η οργή του κόσμου για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τελείωσε με φρικτό τρόπο η ζωή ενός παιδιού με φόντο τον προφυλακισμένο πατέρα της που κατηγορείται για τη δολοφονία της ίδιας του της κόρης αλλά και τη μητέρα της η οποία φέρεται να προσπάθησε να καλύψει τον σύντροφο και πατέρα του παιδιού της μη αποκαλύπτοντας στοιχεία για την υπόθεση. Ένας μάρτυρας κλειδί ο Βούλγαρος Νικολάι θα οδηγούσε στην αρχή του ξετυλίγματος του νήματος της υπόθεσης, καθώς εκείνος θα έλεγε στις αρχές της χώρας του τι είχε συμβεί στο υπόγειο διαμέρισμα που διέμενε η μικρή Άννυ με τον πατέρα της το τελευταίο χρονικό διάστημα καθώς ήταν μαζί με τον πατέρα της εκείνο το μοιραίο βράδυ. Θα ακολουθούσε μία φρικιαστική περιγραφή από τον ίδιο της τον πατέρα και ένα ντόμινο αποκαλύψεων για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το μικρό κοριτσάκι ζούσε επί της ουσίας και εν αγνοία του με τον άνθρωπο που του έδωσε ζωή αλλά και που έγραψε την τελευταία σελίδα στο βιβλίο της σύντομης ζωής της.  



Κλείσιμο
Η μυστηριώδης εξαφάνιση του Νικολάι

Η υπόθεση εξελίσσεται σε θρίλερ για γερά νεύρα όταν αποκαλύπτεται μέσα σε διάστημα λίγων ημερών πως η αναζήτηση της εξαφανισμένης μικρής αρχικά φαίνεται πως κρύβει κάτι άλλο. Ο συνήγορος υπεράσπισης της μητέρας της μικρής Άννυ ο ποινικολόγος Σταύρος Γεωργίου θα ξεσπάσει σε κλάματα όταν θα κληθεί να μιλήσει για όλα όσα έρχονται στο φως. Για εκείνον όμως η αποκάλυψη της αλήθειας είναι μονόδρομος όπως θα πει: «Υπήρχε ένα τεράστιο μπέρδεμα από την αρχή, πολλές αντιφάσεις από την εντολέα μου η οποία ήταν μπερδεμένη, φοβισμένη αλλά δε μπορούσε να φανταστεί ότι ο σύντροφός της ήταν αυτός που κατά ομολογία του είχε αφαιρέσει τη ζωή του παιδιού τους. Βοήθησε στην αποκάλυψη αυτή η μαρτυρία του κολλητού φίλου του φερόμενου ως δράστη μετά από σχετική έρευνα που έκαναν οι αρχές στη Βουλγαρία. Κάναμε αίτημα να έρθει για να καταθέσει εδώ κατά αντιπαράσταση, να μάθουμε επιτέλους τι ακριβώς συνέβη εκείνο το βράδυ αλλά εκείνος δεν εμφανίστηκε ποτέ. Οι τελευταίες πληροφορίες που έχω είναι ότι έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης, μπορεί είτε να έχει φύγει σε άλλη χώρα είτε σύμφωνα με άλλα σενάρια να μη ζει πια», θα πει ο κ. Σταύρος Γεωργίου στο protothema.gr.



Ο γνωστός ποινικολόγος λέει ότι ο ίδιος θα ζητήσει εκ νέου διευκρινίσεις για το θέμα αυτό το οποίο θεωρεί κομβικό σημείο της υπόθεσης και για το λόγο αυτό θα επισκεφτεί εκ νέου το γραφείο της ανακρίτριας για να θέσει και πάλι το ζήτημα που αφορά στον εντοπισμό του Νικολάι και τη σημαντικότητα και βαρύτητα της κατάθεσής του κατά αντιπαράσταση για την υπόθεση.



Αίτηση αποφυλάκισης θα κάνει η μητέρα της άτυχης Άννυ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα για την εντολέα του όπως θα πει είναι πολύ δύσκολο αφού εκείνη προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς έχει συμβεί. «Πάντως εμείς ετοιμαζόμαστε να κάνουμε αίτηση αποφυλάκισης της Δήμητρας και μάλιστα βασικό ρόλο στην πιστοποίηση ότι εκείνη ήθελε να φύγει από την Ελλάδα και το σπίτι που έμενε με τον πατέρα του παιδιού της θα παίξει η μαρτυρία και κατάθεση του Γερμανού συντρόφου της ο οποίος εντοπίστηκε από τις αρχές της χώρας και ξεκαθάρισε ότι είχε συμφωνήσει με τη νεαρή γυναίκα να έρθει και να μείνει μαζί του με την κόρη της για να ξεκινήσει μία νέα ζωή στο πλευρό του», σημειώνει ο κ. Γεωργίου. Μάλιστα όπως μας ενημερώνει όλο αυτό το διάστημα ο άντρας αυτός είναι διακριτικά στο πλευρό της μητέρας της μικρής Άννυ. Η γνωριμία τους μετρά αρκετά χρόνια. Ο 55χρονος σύμφωνα με όσα και η ίδια είχε ισχυριστεί της είχε ζητήσει να παντρευτούν και της έδινε μία δεύτερη ευκαιρία ζωής σε εκείνη  και την κόρη της για να πάνε να ζήσουν μαζί του στη Γερμανία όπου και εκείνος κατοικεί. «Πρόκειται για έναν σπουδαίο επιχειρηματία κοσμηματοπώλη ο οποίος όταν κλήθηκε από τις γερμανικές αρχές να μιλήσει για ότι γνωρίζει σχετικά με την υπόθεση το έκανε άμεσα και επιπλέον ζήτησε αν και εφόσον κρινόταν κάτι τέτοιο αναγκαίο να ερχόταν ο ίδιος στην Ελλάδα και να καταθέσει για να πιστοποιήσει αφενός τη σχέση του με τη μητέρα της Άννυ και τα σχέδια που είχαν κάνει για να μετακομίσει μόνιμα η ίδια και η κόρη της εκεί. Μάλιστα οι τελευταίες λεπτομέρειες είχαν κανονιστεί στο ταξίδι αστραπή που έκανε η μητέρα της Άννυ λίγες ημέρες πριν τη μυστηριώδη εξαφάνιση και τελικά δολοφονία της αφήνοντάς την στο σπίτι με τον πατέρα της», σημειώνει ο κ. Γεωργίου.



Το σπίτι της σιωπής

Στο μικρό υπόγειο διαμέρισμα όπου η Άννυ άφησε την τελευταία της πνοή ο χρόνος φαίνεται να έχει παγώσει και να αρνείται να προχωρήσει θαρρείς θέλοντας να βρει και αυτός τη δύναμη να το κάνει αλλά να μη μπορεί. Η ήσυχη γειτονιά που η μικρή Άννυ έμενε με τους γονείς της ακόμη δε μπορεί να συνειδητοποιήσει το φρικτό τέλος της και να κατανοήσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το άτυχο παιδί ζούσε στο ίδιο σπίτι με τον άνθρωπο που του έδωσε ζωή και που ομολόγησε το φρικτό τρόπο που της αφαίρεσε τη ζωή. Και μπορεί όλα να ακολουθούν τη ροή της καθημερινότητας όμως ακόμη και σήμερα πολλοί είναι εκείνοι που περνώντας έξω από το σπίτι σταματούν έστω και για δευτερόλεπτα και συγκινούνται όταν φέρνουν στο μυαλό το τραγικό τέλος της μικρής και αθώας Άννυ. Η συνέχεια της υπόθεσης με αποκαλύψεις και όλα όσα συνέβησαν ελπίζουν όλοι ότι θα έρθουν στο φως με την εκδίκαση της υπόθεσης το επόμενο χρονικό διάστημα.















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης